Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έκανε το πρώτο βήμα για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Στον πρώτο τελικό του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Χειροσφαίρισης Γυναικών, ο ΠΑΟΚ Μαteco υποδέχθηκε στο Ε.Γ. Μίκρας το απόγευμα της Κυριακής 27 Μαρτίου 2022 τον Ο.Φ.Ν. Ιωνίας, του οποίου και επικράτησαν με 20-15, κάνοντας το πρώτο βήμα…

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα, με αποτέλεσμα το σκορ να κρατηθεί χαμηλά στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο Δικέφαλος, ωστόσο, δεν άργησε να πατήσει «γκάζι», παίρνοντας αέρα 5 γκολ (6-1). Οι «ασπρόμαυρες» κρατούσαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά και του σκορ, έχοντας προβάδισμα με 7-2 και 10-3 γκολ, για να πάνε τελικά στα αποδυτήρια, προηγούμενες με 11-4.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ, άνοιξε τη διαφορά στα 10 τέρματα (14-4), με τις αντιπάλους να κάνουν τη δική τους αντεπίθεση, μειώνοντας σε 14-7. Η διαφορά των επτά τερμάτων κρατήθηκε μέχρι το 16-9, ενώ λίγο αργότερα, οι «ασπρόμαυρες» κατάφεραν να ανεβάσουν και πάλι τη διαφορά στα 8 γκολ (19-11). Οι παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη διαχειρίστηκαν σωστά τα λίγα λεπτά που απέμεναν και έφτασαν τελικά στη νίκη με 20-15.

Στο διά ταύτα, ο Δικέφαλος, παρουσιάστηκε πλήρως προετοιμασμένος στην αναμέτρηση και, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο, έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών, ενώ, πλέον, στρέφει την προσοχή του στο δεύτερο εκτός έδρας τελικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 3 Απριλίου 2022.

ΠΑΟΚ Μαteco – Ο.Φ.Ν.Ι.: 20-15

Ημίχρονο: 11-4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία