Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εκανε το καθήκον του

Δημοφιλή

Εχοντας πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 την Μποέμιαν και βρίσκεται πλέον στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Στο 4′, ο Μπίσεσβαρ έβγαλε γλυκιά σέντρα από αριστερά και ο Σβαμπ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Και στο 28′, η κάθετη μπαλιά του Ελ Καντουρί είχε προορισμό τον Μπίσεσβαρ, και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά το τελείωμα του Ελ Καντουρί στο 34′ αδίκως δε πιστώθηκε ως γκολ από τους διαιτητές. Το σουτ του βρήκε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα έσκασε μέσα από τη γραμμή αλλά η φάση έμεινε εκεί καθώς δεν υπήρχε VAR.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες να πετύχει και 3ο γκολ, αλλά το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ροντρίγκο (85΄ Τέιλορ), Σβαμπ, Κούρτιτς (73΄ Εσίτι), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (85΄ Μουργκ), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (73΄ Σφιντέρσκι).

Μποέμιαν: Tάλμποτ, Μπρεσλίν, Φίνερτι, Κόρνγουολ, Λάιονς (86΄ Φίλι), Μπάκλεϊ, Μπαρτ, Τίερνι (78΄ Λέβινγκστον), Ντεβόι (86΄ Μαλόν), Κόουτ (62΄ Γουόρντ), Κέλι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Άφωνη με ΠΑΟΚ η UEFA (pic)

Λαμβάνοντας υπόψιν το τελευταίο ευρωπαϊκό δείγμα «γραφής» του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, εκεί όπου το γκρουπ...

Στην ίδια κατηγορία