Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έκαναν τον Μαρινάκη… καρτούν! (video)

Δημοφιλή

Η αγγλική σελίδα «Tifo Football» στο Twitter, η οποία υπάγεται στην βρετανική ιστοσελίδα «The Athletic», δημιούργησε ένα οκτάλεπτο video, με όλα τα κατορθώματα του Βαγγέλη Μαρινάκη την φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό.

Στο συγκριμένο video αναφέρονται χαρακτηριστικά όσα έλαβαν χώρα στην ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ με 1-3, εκεί όπου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κλωτσούσε μπάλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι οπαδοί εισέβαλαν στο γήπεδο, ενώ υπήρξε και χτύπημα στο διαιτητή Νταβίντε Μάσα!

Η κίνηση του Κώστα Καραπαπά να πετάξει την φούστα στον πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, χαρακτηρίζεται ως κίνηση μυσογυνισμού ενώ δεν παραλείπονται τα μεταγραφικά κατορθώματα των «ερυθρολεύκων» και οι 43 παίκτες που αγωνίστηκαν ήδη μέχρι την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Επίσης, αναφέρουν και τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, την Θύρα 7, η οποία «συνεχίζει να δοξάζει τον Μαρινάκη παρά την συμπεριφορά του».

Δείτε παρακάτω το video:


Τελευταία νέα

Σβαμπ: «Ίσως να μας λείπει η ενέργεια και το καθαρό μυαλό»

Το γκολ της ισοφάρισης ασφαλώς δεν «γλύκανε» την απογοήτευση του Σβαμπ για τη βαθμολογική απώλεια στη Λαμία. «Δεν έχει καμία...

Στην ίδια κατηγορία