Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έκαναν… οικονομία στο VAR!

Δημοφιλή

Το VAR παίρνει την εικόνα από την τηλεοπτική παραγωγή, σε πραγματικό χρόνο, χωρίς καμία επεξεργασία. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και να υπάρχει ριπλέι με γραμμή σε οφσάιντ, το VAR δεν την παίρνει.

Το VAR θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να βγάζει το ίδιο γραμμή για να ελέγξει ένα οφσάιντ, ωστόσο τεχνικά αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει για… οικονομικούς λόγους.

Χρήματα για να υπάρχει κι αυτή η δυνατότητα, δεν υπήρχαν!

ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

Στο αρχικό πρόγραμμα δεν ήταν για μόνιμος καλεσμένος, αλλά μετά τα όσα έγιναν, ο Τάσος Μητρόπουλος θα έχει μόνιμη θέση στην κυριακάτικη εκπομπή του OPEN TV. O 62χρονος βετεράνος του Ολυμπιακός είναι ανεπιθύμητος για την ΠΑΕ και ο σύλλογος βετεράνων του ΟΣΦΠ τον «αποκήρυξε». Επειδή εμφανίστηκε στο κανάλι του Σαββίδη…

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ…

Μια δύσκολη σεζόν ξεκίνησε για τον Λέο Μάτος!O 33χρονος Βραζιλιάνος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς λήγει το συμβόλαιό του και θέλει όσο τίποτα να δείξει ότι αξίζει να πάρει ένα ακόμη συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ!

Ο Μάτος, που είναι γεννημένος στις 2 Απριλίου 1986, θα κλείνει τα 34 του όταν τελειώνει η σεζόν, αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι σε τοπ φόρμα.

Οι συμπαίκτες του έχουν να λένε ότι ο Βραζιλιάνος προσέχει το παραμικρό στη διατροφή του και γενικότερα στη ζωή του, η μόνη του κατάχρηση είναι το πολύ μια μπίρα, ενώ πηγαίνει για ύπνο με τις… κότες! Επαγγελματίας…

ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΜΕ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Στην προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος ο Αντερσον Εσίτι ταξίδεψε στην Ουκρανία για το εκεί φιλικό ματς της Νιγηρίας. Τώρα, ο 25χρονος χαφ του ΠΑΟΚ θα ετοιμαστεί για ένα πιο μακρινό ταξίδι, αφού ο 68χρονος Γερμανός τεχνικός Γκέρνοτ Ρορ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το φιλικό της 13ης Οκτωβρίου στη Σιγκαπούρη κόντρα στη Βραζιλία.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Τον περασμένο Ιούλιο ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, αλλά η τελική απάντηση του Φάμπιο Κοεντράο ήταν αρνητική. Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος έληξε, ο 31χρονος Πορτογάλος μπακ δεν βρήκε ομάδα και πλέον περιμένει τον Ιανουάριο. Στη Γερμανία αναφέρουν ότι η Βέρντερ Βρέμης τον προορίζει για αντικαταστάτη του διεθνή Σουηδού Αουγκούστινσον, που τέθηκε εκτός μάχης λόγω τραυματισμού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μετρά επιστροφή ενόψει ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το στραβοπάτημα με την Λαμία και επικεντρώνεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκεί όπου...

Στην ίδια κατηγορία