Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Tuesday, August 18, 2026

Εισαγγελική παραγγελία στο τμήμα αθλητικής βίας το επεισόδιο Μαρινάκη-Δημητριάδη

Δημοφιλή

Εισαγγελική παραγγελία στο τμήμα αθλητικής βίας για να ελεγχθεί το βιντεοληπτικο υλικό που υπάρχει γύρω από το περιστατικό μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη και Γρηγόρη Δημητριάδη στο T-Center.

Παραγγελία να ερευνηθεί το βιντεοληπτικό υλικό σχετικά με το επεισόδιο μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γρηγόρη Δημητριάδη το βράδυ της Κυριακής (24/05) στο T-Center, πριν τον τελικό της EuroLeague μεταξύ Ολυμπιακού και Ρεάλ, έδωσε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών.

Η παραγγελία δόθηκε στο τμήμα αθλητικής βίας και ζητείται να ελεγχθεί το βιντεοληπτικό υλικό που υπάρχει γύρω από το περιστατικό. Εάν δε επιβεβαιωθεί η ενδεχόμενη τέλεση κάποιας αξιόποινης πράξης ζητείται να προχωρήσει αυτεπαγγέλτως σε περαιτέρω έρευνα.



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

H Mπραν δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα, που έπαιξε στην Τούμπα στα τέλη Νοεμβρίου

Από την τελευταία φορά που πάτησε το πόδι της στην Τούμπα πέρασαν μόλις 266 ημέρες. Μία… αιωνιότητα, αν μιλάμε...

Στην ίδια κατηγορία