Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Είμαστε μια ‘γεμάτη’ ομάδα»

Δημοφιλή

Τα θετικά και τα αρνητικά σημεία στην εμφάνιση της ομάδας του, στη χθεσινή εκτός έδρας νίκη με 3-1 σετ επί της Κηφισιάς, επισήμανε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Καλμαζίδης.

«Δεν μπορώ να πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τον τρόπο που ήρθε η νίκη, αλλά αυτό που μετράει στο τέλος είναι ότι καλύτερα να μην παίζεις καλά και να παίρνεις τους τρεις πόντους, παρά να παίζεις ωραία και να χάνεις» ανέφερε αρχικά ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, και πρόσθεσε: «Πολλά κομμάτια ήταν θετικά, φάνηκε ότι είμαστε μία γεμάτη ομάδα, η οποία βρίσκει λύσεις και από τον πάγκο. Πήραμε βοήθειες από τους Κουμεντάκη και Τζιουμάκα, οι οποίοι δεν ξεκίνησαν από την αρχή, αυτό είναι και η έννοια της ομάδας, κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να μην αποδώσει κάποια στιγμή, και μπορεί να καλυφθεί από κάποιον άλλον, αυτό είναι θετικό. Έχουμε κάποια κενά διάστημα, γιατί, όπως όλες οι ομάδες μέχρι τώρα, δεν έχουμε απόλυτα ισορροπημένους αυτοματισμούς, και κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας, θα βελτιώνεται αυτό».

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ είναι την ερχόμενη Παρασκευή (19:15), στο PAOK Sports Arena, κόντρα στον ΑΟΝΣ Μίλωνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Άφωνη με ΠΑΟΚ η UEFA (pic)

Λαμβάνοντας υπόψιν το τελευταίο ευρωπαϊκό δείγμα «γραφής» του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, εκεί όπου το γκρουπ...

Στην ίδια κατηγορία