Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εγιναν όλα λάθος…

Δημοφιλή

«Η πιο αδικημένη ομάδα του κόσμου, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ». Για όσους έζησαν την ιστορία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, στα χρόνια της μεγάλης ακμής ή ακόμη και αυτοί που την έμαθαν μετέπειτα, δεν τους είναι αναγκαία η επεξήγηση της παραπάνω έκφρασης.

Τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια της εξυγίανσης και της απαλλαγής από τα βάρη του παρελθόντος, τα χρόνια που ο κόσμος τη μόνη απαίτηση που είχε ήταν να νοικοκυρευτεί η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δυο ήταν οι δρόμοι που υπήρχε η δυνατότητα να επιλεγούν. Ο ένας είναι ο γνωστός, αυτός που ακολουθήθηκε. Δηλαδή, πάλευε να βγαίνεις 3ος για να ξεγελάς τον εαυτό σου και για να περνάει ο καιρός. Να επενδύεις τα χρήματα, που υπήρχαν και τα τελευταία δύο χρόνια κι αυτά που δεν υπήρχαν σε μισθοφόρους αλλοδαπούς και σε μέτριους Έλληνες.

Ο άλλος δρόμος, ήταν ο δρόμος της επένδυσης σε νέα παιδιά Ελληνόπουλα, που δύσκολα θα σου δίναν την 3η θέση, αλλά θα σου πρόσφεραν μια ισχυρή βάση, γιατί όχι και οικονομικές ωφέλειες, για να ξεφύγεις απ’ το παρελθόν και να έχεις να παρουσιάσεις κάτι αξιόλογο στο μέλλον, όταν η περίοδος της εξυγίανσης θα έχει περάσει.

Με λίγα λόγια, ακολουθήθηκε μια παντελώς λανθασμένη τακτική, πράγμα που το αποδεικνύει περίτρανα η σημερινή κατάσταση στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΗ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ!!!

Για μια ακόμη φορά, η κλήρωση μπορεί να μην ευνόησε τον ΠΑΟΚ, αλλά του έδωσε την ευκαιρία να κάνει όλη την Ευρώπη να μιλάει γι’ αυτόν, αποκλείοντας τους Ολλανδούς.

Θα μπορούσε να πει κανείς πολύ εύκολα πως η συνάντηση του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ για την είσοδο στους ομίλους του CL, είναι μια δύσκολη υπόθεση και η ομάδα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η άποψη πως τέτοιοι αντίπαλοι είναι ευλογία και δίνουν τη δυνατότητα ν’ ανέβει η ομάδα επίπεδο και να στείλει τα ανάλογα μηνύματα και για την ευρωπαϊκή της παρουσία τα χρόνια που έρχονται. Ο ΠΑΟΚ όσο περνά ο καιρός δείχνει μια ιδιαίτερη δυναμική και θα πρέπει να νιώθει μεγάλο ενθουσιασμό και πίστη για επιτυχία όταν συναντά στο δρόμο του συλλόγους, όπως ο Άγιαξ. Τις προηγούμενες φορές που τους αντιμετωπίσαμε, τα κατάφεραν να μας ξεπεράσουν στις λεπτομέρειες. Πίστη και θετική ενέργεια πως τώρα η στιγμή θ’ ανήκει σε μας και θα γράψουμε ιστορία!!!

ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

Οι άνθρωποι δεν έχουν σταματημό. Γράφουν και διαδίδουν οτιδήποτε έχει σχέση με τον Ιβάν και το τόσο το κάνουν άλλο τόσο, το μετατρέπουν όπως τους βολεύει και με το άγχος που έχουν να προσφέρουν στο αφεντικό τους ως γιουσουφάκια που είναι, προσφέρουν κυρίως άφθονο γέλιο, σ΄ αυτούς που γνωρίζουν ποια είναι η δυναμική του Ιβάν Σαββίδη και τί τους περιμένει στο μέλλον. Ο ΠΑΟΚ είναι βέβαιο πως θα είναι ο μεγάλος τους εφιάλτης και ο Ιβάν η κόλασή τους.

”ΒΡΑΧΟΣ”

Τρομερή εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Εσίτι στο φιλικό παιχνίδι και γέμισε τους πάντες με ενθουσιασμό. Δε φάνηκε σε καμία στιγμή πως ήταν κοντά στην ομάδα λιγότερο από 2 μέρες, φέρνοντας αγωνιστική ισορροπία και δείχνοντας από την πρώτη στιγμή ότι θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία στο φετινό ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Άμεση ανασύνταξη και στροφή σε Ολυμπιακό

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ έληξε με την ήττα στην Τούμπα από την Κλαμπ Μπριζ, αλλά η σεζόν συνεχίζεται...

Στην ίδια κατηγορία