Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εγχειρίστηκε ο Ολιβέιρα!

Δημοφιλή

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε σήμερα ο Νέλσον Ολιβέιρα, όπως γνωστοποίησε μέσα από το report της σημερινής προπόνησης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι της Πέμπτης ανήκει στο παρελθόν με την ισοπαλία να φέρνει τις δύο ομάδες στην απόλυτη ισορροπία. Τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Κροατίας.

Εκεί, λοιπόν, είναι και η στόχευση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ μετά το ρεπό της Παρασκευής (20.08) επέστρεψαν στη δουλειά και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι στην έδρα της Ριέκα.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του πρόσφατου αγώνα έκαναν ένα μικρό πρόγραμμα στο γήπεδο και στη συνέχεια πήγαν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας, με παιχνίδια σε μικρό χώρο και δίτερμα στο φινάλε.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες ξεκίνησε θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε στην αναμέτρηση κόντρα στη Ριέκα.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα υποβλήθηκε στην επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος του στον χιαστό σύνδεσμο κι έχει ξεκινήσει ήδη την διαδικασία της αποθεραπείας του.

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (22.08) θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία