Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εφθανε το γκολ του Κρέσπο

Δημοφιλή

Χάρη στο γκολ του Κρέσπο στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρόμητου με 1-0.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε ν΄ ανοίξει το σκορ στο 57΄, όταν ο Σάστρε έκανε τη σέντρα από τα δεξιά κι ο Κρέσπο, που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, με κεφαλιά νίκησε τον Γιαννιώτη.

Στο 65΄ ο Μιτρίτσα εκτέλεσε φάουλ, υποχρεώνοντας τον Γιαννιώτη σ΄ εντυπωσιακή απομάκρυνση της μπάλας σε κόρνερ. Στο 79΄ ο Μπίσεσβαρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Γκάμαρης, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, ακύρωσε το γκολ για φάουλ του Ακπομ πάνω στον Γιαννιώτη.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Μιχάι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (82΄ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας, Αουγκούστο (68΄ Σοάρες), Μπίσεσβαρ (81΄ Σβαμπ), Μουργκ (59΄ Ζίβκοβιτς), Μιτρίτσα (82΄Ζαμπά), Ακπομ.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Νταβιώτης (67΄ Βασιλαντωνόπουλος), Χατζηισαίας, Μαυρομάτης, Τζοβάρας, Σάλομον (67΄ Ερλινγκμαρκ), Ντένιτς (71΄ Ναμπί), Χαρίσης, Ροτάριου, Κλωναρίδης (67΄ Αλιμπέκ), Σπιριντόνοβιτς (83΄ Μπεντινέλι).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι...

Στην ίδια κατηγορία