Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εύκολο απόγευμα κόντρα στον ΟΦΗ

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Volley League ανδρών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στο PAOK Sports Arena του ΟΦΗ με 3-0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Γιόρνα, Σκρέντου, Ουόλς, Βουλκίδης, Βαν Ντεν Ντρις, Ράπτης και λίμπερο ο Κοκκινάκης.

Κυρίαρχος μπήκε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο σετ, παίρνοντας επιθετικές λύσεις από τον Βαν Ντεν Ντρις, οι οποίες του έδωσαν σημαντικό προβάδισμα από την αρχή, 8-3. Με πιεστικά σερβίς του Ουόλς και καλό μπλοκ, ο Δικέφαλος συνέχισε να αυξάνει την διαφορά, 13-4, φτάνοντάς την και σε διψήφια επίπεδα, 16-6. Με Ράπτη, Γιόρνα και Βαν Ντεν Ντρις να συνθέτουν την επιθετική απειλή του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος μπήκε σε κομβικό σημείο με σημαντική διαφορά, 20-10. Η εικόνα του σετ δεν άλλαξε, με τους «ασπρόμαυρους» να κατακτούν με 25-13 το πρώτο σετ, 1-0.

Στο δεύτερο σετ μπορεί ο ΟΦΗ να ήταν εκείνος που πήρε προβάδισμα στους πρώτους πόντους, 3-5, ωστόσο ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και έκανε άμεσα την ανατροπή, 10-6. Με την διαφορά δυναμικότητας να είναι εμφανής, ο Δικέφαλος έλεγξε πλήρως το σετ, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την διαφορά, 14-8. Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με τους «ασπρόμαυρους» να παίρνουν διψήφιο προβάδισμα, 20-10. Ο Δικέφαλος συνέχισε σε υψηλό τέμπο, κατακτώντας το σετ με 25-12, 2-0.

Με διάθεση να τελειώσει το παιχνίδι μπήκε ο ΠΑΟΚ στο τρίτο σετ, μην αφήνοντας περιθώρια στους «Κρητικούς» για αντίδραση. Με τρομερό 10-2 στην αρχή ο Δικέφαλος έγινε «αφεντικό» του σετ από την αρχή, διατηρώντας και στη συνέχεια μεγάλο προβάδισμα, 16-6. Ελέγχοντας πλήρως το σετ ο ΠΑΟΚ οδηγήθηκε σ’ ένα εύκολο τρίποντο, επικρατώντας με 3-0.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, απέναντι στον Αριστοτέλη Σκύδρας, εκτός έδρας, για την 14η αγωνιστική της Volley League ανδρών.


Τελευταία νέα

Έτσι έπεσε η αυλαία (video)

Ο ΠΑΟΚ έφτασε για δεύτερη φορά στα προημιτελικά του Conference League, πάλεψε όσο μπορούσε στους δύο αγώνες απέναντι στην...

Στην ίδια κατηγορία