Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Home Ρεπορτάζ Εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ

Εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ

0

Το τμήμα πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ επικράτησε επί του υ Ηλυσιακού με 5-13, στο πλαίσιο της 4ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, ωστόσο ο Δικέφαλος έκανε την ανατροπή, πετυχαίνοντας δύο σερί τέρματα, 1-2, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ «έσφιξε» την άμυνα του, εμφανίζοντας πολύ καλό πρόσωπο στην επίθεση του.

Οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν τέσσερα τέρματα, με αποτέλεσμα να πάρουν διαφορά στο σκορ, τελειώνοντας το δεύτερο μέρος με 2-6.

Στην επανάληψη, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, έχοντας ως στόχο να δώσει «ανάσες» στους παίκτες του οι οποίοι αγωνίστηκαν και το Σάββατο (05/11) κόντρα στο Παλαιό Φάληρο.

Ο ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε πλήρως στις συνθήκες τις αναμέτρησης, κλείνοντας το τρίτο οκτάλεπτο στο 4-9.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοση του, αυξάνοντας όλο και περισσότερο την διαφορά.

Το τελικό 5-13 έδωσε την τρίτη σερί νίκη στον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-4, 2-3, 1-4

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης 1, Προσινικλής Ν. 2, Σάλεχ 1, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης 1, Καραντζάς.

 

Exit mobile version