Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Το τμήμα πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ επικράτησε επί του υ Ηλυσιακού με 5-13, στο πλαίσιο της 4ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, ωστόσο ο Δικέφαλος έκανε την ανατροπή, πετυχαίνοντας δύο σερί τέρματα, 1-2, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ «έσφιξε» την άμυνα του, εμφανίζοντας πολύ καλό πρόσωπο στην επίθεση του.

Οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν τέσσερα τέρματα, με αποτέλεσμα να πάρουν διαφορά στο σκορ, τελειώνοντας το δεύτερο μέρος με 2-6.

Στην επανάληψη, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, έχοντας ως στόχο να δώσει «ανάσες» στους παίκτες του οι οποίοι αγωνίστηκαν και το Σάββατο (05/11) κόντρα στο Παλαιό Φάληρο.

Ο ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε πλήρως στις συνθήκες τις αναμέτρησης, κλείνοντας το τρίτο οκτάλεπτο στο 4-9.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοση του, αυξάνοντας όλο και περισσότερο την διαφορά.

Το τελικό 5-13 έδωσε την τρίτη σερί νίκη στον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-4, 2-3, 1-4

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης 1, Προσινικλής Ν. 2, Σάλεχ 1, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης 1, Καραντζάς.

 


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία