Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έδωσε απαντήσεις για όλα τα θέματα

Δημοφιλή

O Βαγγέλης Χρυσοχόος είναι και επίσημα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως προέκυψε από τη σημερινή Γενική Συνέλευση των μετόχων. Όπως είναι γνωστό, από τον περασμένο Ιανουάριο έχει αναλάβει τη θέση του υπευθύνου του Εμπορικού Τμήματος και του Τμήματος Marketing της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν, πάντως, οι τοποθετήσεις του αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος έδωσε απαντήσεις σε σειρά ερωτήσεων, που δέχθηκε από μικρομετόχους.

Αρχικά ρωτήθηκε για το πότε θα ανακοινωθεί ο νέος αθλητικός διευθυντής. Και τόνισε: «Η ομάδα δεν έχει αφεθεί. Το τι λένε τα ραδιόφωνα και το καφενείο, αφήστε το. Η ομάδα, ναι, έχει καθοδική πορεία. Ο Ρέμπε παραιτήθηκε πριν 20 μέρες. Ήδη γίνονται κατάλληλες κινήσεις για να γίνει σωστή επιλογή νέου τεχνικού διευθυντή για να οδηγήσει την ομάδα στις μεταγραφές με τον πιο σωστό τρόπο. Δεν θα γίνει επιλογή άρπα κόλλα. Σίγουρα το τελευταίο 14μηνο η ομάδα έχει καθοδική πορεία. Το επόμενο σύντομο χρονικό θα ανακοινωθεί ο τεχνικός διευθυντής, δεν εννοώ σε μια βδομάδα. Εννοώ το επόμενο χρονικό διάστημα. Είναι ωραίο να λέμε ότι θα έπρεπε να έχει γίνει. Αλλά υπάρχουν λίστες με υποψήφιους και πρέπει να γίνουν συνεντεύξεις και από τον ιδιοκτήτη».

Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κλήθηκε ν’ αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα της Νέας Τούμπας, αλλά και την μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο. Κι απάντησε: «Την επόμενη βδομάδα θα έχουμε ραντεβού με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου για να δούμε πως και πότε θα μπορέσει να υπάρξει μετεγκατάσταση. Δεν θέλω να μιλάω για το γήπεδο πριν υπάρξει κάτι δεδομένο και σίγουρο. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις όταν θα υπάρχει κάτι σίγουρο. Δεν θέλω να μιλάω για πράγματα που δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Είναι ένα ευαίσθητο θέμα, που κάθε λέξη μπορεί να παρεξηγηθεί. Καταλαβαίνω την αγωνία όλου του κόσμου».

O διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ αναφέρθηκε και στον πόλεμο που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ με τη στημένη υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας: «Σε Πειθαρχικό σκέλος δεν υπάρχει τίποτα, ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων και θα υπάρξει συνέχεια για όσους προσπάθησαν να κάνουν κακό στην ομάδα. Έχουν γίνει ενέργειες απέναντι σε αυτούς που σπίλωσαν την ιστορία του ΠΑΟΚ και συνεχίζονται. Μια στημένη επιτροπή επέβαλε μια σκληρή, την πιο σκληρή τιμωρία στον ΠΑΟΚ. Η τιμωρία δεν ήταν φήμη. Φήμη ήταν η πολυιδιοκτησία και η σκευωρία. Κανείς δεν ξέρει ποιος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο θέμα».

ΑΠΟΛΥΤΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΓΚΑΡΣΙΑ

Κληθείς ν’ απαντήσει σε ερώτηση σχετική με τον Πάμπλο Γκαρσία, κατέστησε σαφές ότι ο Δικέφαλος στηρίζει πλήρως τον Ουρουγουανό τεχνικό: «Μας είπε τι θέλει και τι δεν θέλει ο Γκαρσία. Αυτή την στιγμή ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Έχουν έρθει άτομα που ζήτησε και έχουν φύγει όσοι δεν ήθελε να έχει κοντά του. Είμαστε καθημερινή επαφή με τον προπονητή για το ποια άτομα χρειάζεται και ποια όχι. Για αυτό απομακρύνθηκε ο Γιάννης Αμανατίδης και για αυτό κάποιοι τον πλαισίωσαν. Ο προπονητής στηρίζεται από όλους και από τον ιδιοκτήτη».

«Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ρωτήθηκε και για τον… Ραζβάν Λουτσέσκου. Κι απάντησε: «Δεν θα απαντήσω σε καμία ερώτηση για τον Λουτσέσκου. Έφυγε μόνος του και πλήρωσε η ομάδα δύο εκατομμύρια ευρώ. Σαφώς και πρόκειται για τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν επιλογή του να φύγει και ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων. Σεβαστή η απόφαση του με την ομάδα να πληρώνει την ρήτρα του για να φύγει. Ο ΠΑΟΚ προχωράει με ή χωρίς τον Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων από την ΕΜΥ

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες (18/4) από την ΕΜΥ αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Σύμφωνα...

Στην ίδια κατηγορία