Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Εδειξε ξανά ευχέρεια στο σκοράρισμα

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε και στο δεύτερο φιλικό επί κυπριακού εδάφους, νικώντας αυτή τη φορά την ΑΕ Λεμεσού με 3-0.

Ο Δικέφαλος κατάφερε να βρει δίχτυα με την πρώτη του καλή συνεργασία στο 10ο λεπτό. Ο Σάστρε ήταν αυτός που έκανε προσωπική ενέργεια και σέντρα από δεξιά, και ο Αουγκούστο με πλασέ προ κενής εστίας έγραψε το 0-1.

Η κυπριακή ομάδα απείλησε στο 21΄ (δοκάρι ο Μπεραχίνο), αλλά το γκολ ήρθε πάλι από τον ΠΑΟΚ. Στο 32’ ο Νάρεϊ ήταν που έκανε την προσπάθεια και τη σέντρα, με τον Ολιβέιρα να παίρνει την δυνατή κεφαλιά και να γράφει το 0-2.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 73΄ από τον Μπίσεσβαρ, που αξιοποίησε την ωραία μακρινή κάθετη του Φιλίπε, ο Μπίσεσβαρ με λόμπα έκανε το 0-3.

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Μπάστο, Τεϊξέιρα, Σάντος, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης, Κονιτνέλα, Κατσανίκλιτς (Ανδρέου 43’), Μπεραχίνο, Σις.

ΑΕΛ (Β’ ημίχρονο): Κυριάκου, Φραντζής, Μπιλοβάρ, Παντελή, Νεοφύτου, Ανδρέου, Συλβέστρου, Τσέποβιτς, Μιλιντσεάνου, Ιωάννου, Ζαχαρίου.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι (Ζ. Ζίβκοβιτς 46’), Ράφα Σοάρες (Τσαούσης 46’, Σελιμάϊ 77’), Κουλιεράκης (Νάσμπεργκ 46’), Ίνγκασον (Κάργας 46’), Σάστρε (Βιεϊρίνια 46’), Ντούγκλας (Φιλίπε 46’), Σβαμπ (Κούρτιτς 60’), Νάρεϊ (Μπίσεσβαρ 46’), Κωνσταντέλιας (Ρικάρντο 46’), Ελ Καντουρί (Μουργκ 46’), Ολιβέιρα (Μπράντον 46’).


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία