Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εχουν πάρει «διαζύγιο» με την ήττα

Δημοφιλή

Ο τίτλος για την Κ-19 είχε κριθεί από την προτελευταία αγωνιστική. Συνεπώς, το κίνητρο στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν περισσότερο η διατήρηση του αήττητου για 84ο σερί ματς. Και τελικά οι νέοι τα κατάφεραν, έστω και με περιπετειώδη τρόπο.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 στη Σουρωτή, αφού εκμεταλλεύτηκαν τις στημένες φάσεις, στο 9′ και το 39′, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, μειώνοντας με τον Κουλιεράκη στο 44′.

Με το καλησπέρα του δεύτερου μέρους οι πρωταθλητές έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Τσοπούρογλου στο 47′ και είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να μετατρέψουν σε γκολ την ανωτερότητα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι κόντρα στη ροή του αγώνα ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε εκ νέου στο 79′ και έδειχνε έτοιμος να σπάσει το τρομερό αήττητο του Δικεφάλου. Όλα αυτά μέχρι τις καθυστερήσεις. Ο Δικέφαλος στο 91′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σμυρλή με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση για την ισοφάριση στο τελικό 3-3 που έδωσε συνέχεια στο μοναδικό αήττητο σερί των «ασπρόμαυρων», το οποίο κρατά πλέον 84 παιχνίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απαιτητικό τεστ στο Ποσειδώνιο

Για την 21η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 19 Απριλίου και ώρα 15:00, στο...

Στην ίδια κατηγορία