Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εχει μια δεύτερη ευκαιρία…

Δημοφιλή

Ένα νέο-παλιό πρόσωπο ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου. Ο λόγος για τον Νίκα Νινούα, ο δανεισμός του οποίου στην Ανόρθωση ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Ηταν οι τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, όταν ο 21χρονος Γεωργιανός μεσοεπιθετικός παραχωρήθηκε στην κυπριακή ομάδα. Η παρουσία του συμπατριώτη του, Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης θεωρήθηκε κι ως μια ευκαιρία για τον Νινούα να ξεδιπλώσει τις αρετές του και να προετοιμαστεί κατάλληλα για την επιστροφή του στην Τούμπα. Ο Κετσπάγια τον χρησιμοποίησε σε τρία ματς πρωταθλήματος στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, τον Οκτώβριο τον… πάρκαρε στον πάγκο και από το Νοέμβριο και μετά τον είχε μονίμως εκτός αποστολής. Η Ανόρθωση συμμετείχε και σε όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ, παρουσία της Παρτιζάν Βελιγραδίου, της Γκεντ και της Φλόρα Ταλίν, αλλά ο Νινούα δεν έπαιξε ούτε λεπτό. Για τον νεαρό μεσοεπιθετικό η επιστροφή του στην Τούμπα ήταν μονόδρομος, αν και όχι στην πρώτη ομάδα, αλλά στον ΠΑΟΚ Β΄. Συναντώνται, έτσι, ξανά οι δρόμοι του με τον Γκαρσία, έναν από τους τρεις προπονητές, με τους οποίους πρόλαβε ήδη να συνεργαστεί στο Δικέφαλο. Όταν είχε αποκτηθεί από την Ντιναμό Τιφλίδας, βρήκε τον Αμπέλ Φερέιρα, ενώ το περασμένο καλοκαίρι πήρε μέρος στην προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Λουτσέσκου. Ο Νινούα κατέγραψε πέρσι δώδεκα συμμετοχές και από δύο γκολ και ασίστ και πλέον καλείται μέσω της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ να πείσει ότι αξίζει να πάρει, το ερχόμενο καλοκαίρι, μια θέση στο ρόστερ της αντίστοιχης πρώτης.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ

Στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων, ο Πάμπλο Γκαρσία είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς παίκτες, μεταξύ εκείνων και τον Mαυροβούνιο τερματοφύλακα Ιβο Μάροβιτς. Γεννημένος την Πρωτοχρονιά του 2004, άρχισε να μαθαίνει ποδόσφαιρο στην Αρένα Ποντγκόριτσα, ακαδημία που εδρεύει στην πρωτεύουσα της χώρας του, έχοντας ως προτεραιότητα να γίνει τερματοφύλακας, όπως ήταν κι ο παππούς του, Ντράγκαν Πέροβιτς, ο οποίος τη διετία 1978-80 συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α΄ εθνικής κατηγορίας και υπερασπίζονταν την εστία της Παναχαϊκής.

Από τα δεκατρία του χρόνια ο Μάροβιτς βρέθηκε στην Αθήνα, συνεχίζοντας την εκπαίδευσή του στην ακαδημία της Βαλένθια. Εκεί τον ανακάλυψαν οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ, σε φιλικό παιχνίδι της Κ-17 με την τότε ομάδα του.

Διεθνής με την Κ-18 του Μαυροβουνίου, ο ύψους 1,93 μ. τερματοφύλακας εντάχθηκε πλέον και τυπικά στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, αφού ολοκληρώθηκε το διαδικαστικό μέρος της απόκτησής του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Διοργανώνει φιλανθρωπικό ματς ο Έκονγκ

Μετά την ιδιαίτερη επίσκεψη που είχε προ λίγων ημερών στο Macedonia Palace με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της...

Στην ίδια κατηγορία