Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Έχασε… πόντους ο Κουρμπέλης

Δημοφιλή

Σε επίπεδα limit down κυμαίνεται στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού η δημοτικότητα του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ας όψεται η αποβολή του 29χρονου μέσου στο παιχνίδι πρωταθλήματος του «τριφυλλιού» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» κατάφερε (διότι περί κατορθώματος πρόκειται) να πάρει δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε επτά λεπτά (!) και να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες.

Η συγκεκριμένη αποβολή άλλαξε τις ισορροπίες του ματς και προϊόντος του χρόνου, έπαιξε καταλυτικό ρόλο για την ήττα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τους Αρκάδες και το κατέβασμα από το ρετιρέ της βαθμολογίας.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού τιμώρησε τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή με πρόστιμο 20.000 ευρώ για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Μπορεί το ίδιο να είχε πράξει και με τον Σένκεφελντ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο στην περίπτωση του Κουρμπέλη, τα… απόνερα μπορούν να «χτυπήσουν» και τις συζητήσεις για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Το συμβόλαιο του Κουρμπέλη ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και η προ ημερών αποβολή στην Τρίπολη, δύναται να επηρεάσει τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν κι αφορούν το μέλλον του ποδοσφαιριστή στο Κορωπί.

Εκεί που μέχρι πρότινος έβγαινε και από τις δύο πλευρές μια σχεδόν βεβαιότητα για την υπογραφή νέου συμβολαίου, εσχάτως πρόσωπα που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Παναθηναϊκό, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Φυσικά και ο χρόνος επουλώνει όλες τις…πληγές και η φετινή σεζόν έχει ακόμα μακρύ δρόμο.

Ωστόσο η «πληγή» που άνοιξε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» είναι βαθιά και μένει να φανεί κατά πόσον θα επηρεάσει αρνητικά την ανανέωση της εμπιστοσύνης του Παναθηναϊκού στον Κουρμπέλη που σε κάθε περίπτωση αποτελεί μία από τις «σημαίες» του κλαμπ τα τελευταία χρόνια.


Τελευταία νέα

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Έτοιμος να γράψει ιστορία με την πρώτη του πρόκριση σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται απόψε...

Στην ίδια κατηγορία