Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εχασε μόνo από τον…κορονοϊό

Δημοφιλή

Χωρίς αντίπαλο έπαιζε φέτος η Κ-15 στο δεύτερο όμιλο της Σούπερ Λιγκ, αφού, όχι μόνο είναι πρώτη και με διαφορά στη βαθμολογία, αλλά και γιατί έχει επικρατήσει στο σύνολο των παιχνιδιών της.

Οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους. Οι νέοι του ΠΑΟΚ διατηρούν το απόλυτο των επιτυχιών με δεκατέσσερις νίκες, έχουν πετύχει 48 τέρματα (κάτι περισσότερο από τρία γκολ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι), ενώ η εστία τους παραβιάστηκε μόλις τρεις φορές. Απέμεναν δύο παιχνίδια για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, και τα δύο μακριά από τη Θεσσαλονίκη, κόντρα σε ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα.

O παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές (δεκατρείς) στην αρχική ενδεκάδα είναι ο Βασίλης Πασαχίδης. Γεννημένος στις 29 Αυγούστου 2005 στο Ιζερλον της Γερμανίας (κοντά στην Ντόρτμουντ), ανήκει στο δυναμικό της ακαδημίας από το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο ύψους 1,76 μ. κεντρικός αμυντικός, με έφεση και στη δημιουργία παιχνιδιού, είχε συνηθίσει με την ασπρόμαυρη εμφάνιση, αφού ήταν ένας από τους παίκτες, που είχε ξεχωρίσει με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ Δράμας.

Ο Γιάννης Κουτσιούδης είναι ο παίκτης, που δεν έλειψε από κανένα ματς, έστω και αν τέσσερις φορές έπαιξε ως αλλαγή. Δεκατρείς συμμετοχές μέτρησαν οι Κώστας Καστίδης και Νίκος Δεληγιάννης, από δώδεκα οι Δημήτρης Κωττάς, Κώστας Γκούμας και Θανάσης Παναγιωτίδης, ενώ οι Αλέξανδρος Αδάμ, Κώστας Ιγνατίου και Μηνάς Βασιλειάδης συμμετείχαν σε έντεκα ματς. Στο γκρουπ των βασικών συγκαταλέγονται και οι Δημήτρης Παπαευαγγέλου και Γιώργος Γανόπουλος με δέκα παρουσίες. Εννέα συμμετοχές κατέγραψε ο Νίκος Μαύρης (επτά ως αλλαγή), οχτώ ο Μάριο Λέκα (έξι ως αλλαγή), ενώ από επτά παρουσίες είχαν οι Κώστας Σκούρτης και Παναγιώτης Πεκρίδης. Σε πέντε αγώνες έπαιξαν οι Γκουστάβο Βαρέλα, Ταξιάρχης Φίλων και Θανάσης Γιαγτζίδης, σε τέσσερις ο Στέφανος Αλειφερόπουλος και σε τρεις ο Χαράλαμπος Γεωργιάδης.

Σε ό,τι αφορά τους τερματοφύλακες, τις περισσότερες συμμετοχές (εννέα) κατέγραψε ο Σπύρος Αγγελίδης. Ο Βασίλης Νικολακούλης, που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον Παναγρατικό Νίκαιας (ομάδα του νομού Λάρισας) έπαιξε σε τέσσερα ματς, ενώ μία παρουσία κάτω από την εστία κατέγραψε και ο Γιάννης Μπάτος.

Εξάλλου, όχι ένας και δύο, αλλά συνολικά επτά παίκτες της Κ-14 είχαν την ευκαιρία ν΄ αγωνιστούν σ΄ ένα τουλάχιστον παιχνίδι της Κ-15. Αυτοί είναι οιΤρύφων Καλιόγλου, Γιώργος Κούπενος, Στάθης Πανικίδης, Κώστας Καραιωάννου, Βασίλης Παπαγεωργίου και Αντόνιο Ζούμπι, και Μάριος Μυλωνάς.

ΜΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΣΚΟΡΕΡ

Πρώτος σκόρερ της Κ-15 είναι ο Κουτσιούδης, που έχει πετύχει δώδεκα γκολ. Γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου 2005, ανήκει στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2005, όταν και αποκτήθηκε από την ομάδα Cosmos Μουδανίων. Οχτώ τέρματα έχει πετύχει ο Γκούμας, επτά ο Γανόπουλος, έξι ο Αδάμ, πέντε ο Καστίδης, τρία ο Βασιλειάδης, από δύο οι Μαύρης και Βαρέλα, ενώ από ένα γκολ έχουν πετύχει ο Δεληγιάννης. Αλειφερόπουλος και Γεωργιάδης.

*Προπονητής είναι ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, με συνεργάτη τον Εμπενίζερ Χάγκαν (αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για μιάμιση σεζόν, από το καλοκαίρι του 2003 μέχρι το Δεκέμβριο του 2004). Στο επιτελείο ανήκουν και οι Δημήτρης Κρυωνάς (προπονητής τερματοφυλάκων), Μερτ Ισμπιλίρ (γυμναστής, με θητεία και στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ) και Ηλίας Γαλανόπουλος (αναλυτής βίντεο). Tις ιατρικές του υπηρεσίες προσφέρει ο Μιχάλης Κωστίδης, ενώ φροντιστές είναι οι Ιάκωβος Γαληνός και Ευγένιος Ρούμιαντσεβ.

*Στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ έχει αναδειχτεί τρεις φορές πρωταθλητής στην κατηγορία Κ-15. Η αρχή έγινε το 2015 στα Χανιά, όταν επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού χάρη στο γκολ του Δούμτση. Εκτός του σκόρερ, από εκείνη την ομάδα εξακολουθούν να είναι παίκτες του Δικεφάλου και οι Λύρατζης, Τσιγγάρας, Γαϊτανίδης, Τσαούσης και Γκαργκαλατζίδης. Δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε η στέψη στη Λάρισα, ενώ πέρσι, όταν και πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε φάιναλ φορ, η ομάδα του Δικεφάλου πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στη Λαμία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία