Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δύο γκολάρες διεκδικούν βραβείο (videos)

Δημοφιλή

Υποψήφιος για ακόμα ένα βραβείο είναι ο Κάλεντ Νάρεϊ, που έχει ξεκινήσει δυναμικά την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Ο Γερμανός εξτρέμ βάζει δυνατή υποψηφιότητα για την κατάκτηση και του βραβείου για το κορυφαίο «ασπρόμαυρο» γκολ του Σεπτεμβρίου. Απέναντι του θα έχει τον Γιάσμιν Κούρτιτς, με ένα γκολ που φέρει και την σφραγίδα του… Νάρεϊ , που έβγαλε την ασίστ.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Κούρτιτς και Νάρεϊ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη μάχη για το Regency Casino Best Goal Σεπτεμβρίου. Εσείς θα κρίνετε τον τελικό νικητή μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς βάζει υποψηφιότητα για το βραβείο με την υπέροχη κεφαλιά που σημείωσε κόντρα στη Λαμία. Ο Νάρεϊ εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Σλοβένος έκανε μία εξαιρετική ενέργεια, πήρε τη σωστή θέση κι εκτέλεσε για να χαρίσει το τρίποντο στον Δικέφαλο.

Ο δημιουργός της πρώτης υποψηφιότητας στη δεύτερη γίνεται εκτελεστής. Ο λόγος για τον Κάλεντ Νάρεϊ και το υπέροχο γκολ που πέτυχε στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε μία υπέροχη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Νάρεϊ έκανε το κοντρόλ με το στήθος και πριν η μπάλα ακουμπήσει στο έδαφος έπιασε ένα δυνατό σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Μπορείτε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας γκολ, πατώντας ΕΔΩ».


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία