Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δυναμικό μπάσιμο από τον Ιβάν

Δημοφιλή

Την προηγούμενη εβδομάδα η FORZA αποκάλυψε τα μεγάλα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη για την ολοένα και μεγαλύτερη επιχειρηματική του διείσδυση στην Ελλάδα.

Μεγάλες επενδύσεις είναι στα σκαριά, που θα μεταφέρουν ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιχειρηματικής του δραστηριότητας στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες της FORZA αναφέρουν ότι είναι πάρα πολύ προχωρημένο το θέμα του PORTO CARRAS, με το εμβληματικό συγκρότημα της Σιθωνίας να περνά στα χέρια του Σαββίδη.

Πρόκειται για μια τεράστια επένδυση, που θα φτάσει κοντά στα 500 εκατομμύρια ευρώ! Το τίμημα της αγοράς θα φτάσει στα 300 εκατομμύρια, ενώ θα γίνουν πολύ μεγάλες επενδύσεις στο συγκρότημα…

Ο Σαββίδης έχει βάλει μπρος και την αξιοποίηση της έκτασης, που έχει αποκτήσει στην Κασσάνδρα, το πρώην ΞΕΝΙΑ στο Παλιούρι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μπάσιμό του στον τουρισμό θα προκαλέσει πολύ μεγάλη αίσθηση, ενώ στα σκαριά είναι και η συνεργασία του με τον όμιλο Μυτιληναίου, για την είσοδό του στην αγορά της ενέργειας και όχι μόνο.

Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ

Το ερχόμενο καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια του Μάτος και του Βιεϊρίνια κι αυτές τις υποθέσεις, δεν θα τις πιάσει ο αθλητικός διευθυντής.

Πρόκειται σαφέστατα για ιδιαίτερες περιπτώσεις και σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, μετράει περισσότερο η γνώμη του Ιβάν Σαββίδη.

Λένε, λοιπόν, στην Τούμπα ότι μ΄ αυτούς τους δύο παίκτες, θα μιλήσει, όταν έρθει η ώρα, ο ίδιος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, που έχει κώδικα επικοινωνίας και με τους δύο.

ΚΑΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο Μάριο Μπράνκο είναι αυτή την εποχή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθεί να είναι έτοιμος όταν έρθει η ώρα των εισηγήσεων. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, κάτι ψάχνει στην πατρίδα του αυτές τις μέρες, σε μια ομάδα, που έχει οικονομικά προβλήματα και χρειάζεται χρήματα! Ίδωμεν…

*Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Σάββα Θεοδωρίδη, για το… μπούλινγκ που κάνει σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο μετά τους αγώνες μέσω NOVA κι αυτός απάντησε με μήνυση για… παράβαση καθήκοντος, επειδή ο ίδιος δεν έχει θεσμικό ρόλο στον Ολυμπιακό. Μ΄ αυτό το τρικ, νόμιζαν θα τη γλιτώσουν.

*Εντυπωσιακό είναι το σκεπτικό της απόφασης του αθλητικού δικαστή για την τιμωρία του Δημήτρη Μελισσανίδη για την εισβολή στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ! Δέχτηκε ότι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών, έχοντας πλήρη επίγνωση της πράξης του, με σκοπό να τους επηρεάσει να υποδεικνύουν τις παραβάσεις με περισσότερο ευνοϊκό τρόπο για την ομάδα του και τον τιμώρησε με 10.000 ευρώ πρόστιμο. Άρα, μπορούν να το κάνουν όλοι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία