Δυναμικά για τη Νέα Τούμπα ο Ιβάν

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

Δυναμικές κινήσεις, διαφάνεια και πλήρη ενημέρωση του κόσμου για τις εξελίξεις αναφορικά με την Νέα Τούμπα έχει αποφασίσει και δρομολογήσει ήδη ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ είχε σήμερα (6/10) μια ακόμη προγραμματισμένη σύσκεψη με τους επιτελείς της ΠΑΕ και την ομάδα εργασίας για το νέο γήπεδο.

Στη σύσκεψη εγκρίθηκε η τελική μορφή του «οδικού χάρτη», το χρονοδιάγραμμα, οι προτεραιότητες κι αποφασίστηκε να επισπευσθούν οι συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους κρατικούς και δημοτικούς φορείς.

Από εδώ και πέρα ζητήθηκε οι συναντήσεις να γίνονται επίσημα και να καταγράφονται τα αποτελέσματά τους.

Παράλληλα δόθηκε εντολή για συνεχή διαφανή ενημέρωση των φιλάθλων για όλες τις ενέργειες που αφορούν την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της:

Πληροφορούμε ότι με την παρέλευση 25 ημερών από την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, δεν έχει παρουσιαστεί καμία πρόοδος στην επίλυση εκκρεμοτήτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν το Καυτανζόγλειο και ως εκ τούτου προτάθηκε να ξεκινήσει άμεσα η αναζήτηση πιθανών εναλλακτικών λύσεων για την έδρα που θα χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την περίοδο της κατασκευής της Νέας Τούμπας.

Πείτε μας πώς σας φάνηκε το άρθρο
4Like0Love1Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο