Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Δώρο η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Μετά από τρία χρόνια στον Φίλιππο Βέροιας, η Φωτεινή Νούσια εντάσσεται στην νταμπλούχο ομάδα του ΠΑΟΚ, με στόχο νέες… κορυφές. Η 25χρονη εξτρέμ και ίντερ μιλάει, τετ-α-τετ στην FORZA για την μεταγραφή της στον Δικέφαλο, την οποία και χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, ανταμοιβή των κόπων της και ένα… δώρο!

Πως ήρθε η πρώτη σου επαφή με το χάντμπολ;

«Ήμουν Β’ Γυμνασίου και είχα πάει να δω κάτι φίλες μου που έπαιζαν αγώνα χάντμπολ. Μου άρεσε όλη η ατμόσφαιρα και το πάθος, που αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ρώτησα την προπονήτρια, τι χρειαζόταν για να γραφτώ και εγώ, στον Φίλιππο Βέροιας».

Πότε κατάλαβες ότι με το χάντμπολ θα συνεχίσεις σοβαρά;

«Αθλούμαι από τα έξι μου και γενικότερα ότι άθλημα δοκίμασα ήθελα να το κάνω σε υψηλό επίπεδο, δεν μου αρέσει να είμαι δεύτερη. Έτσι, όταν επέλεξα το χάντμπολ και έβλεπα ότι υπάρχουν προοπτικές, είπα ότι θα το πάω μέχρι το τέρμα».

Το «φλερτ» με τον ΠΑΟΚ πως προέκυψε;

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που μίλησα με την ομάδα. Επαφή είχε υπάρξει και παλαιότερα, αλλά τότε για προσωπικούς λόγους, δεν μπορούσα να αποδεχθώ την πρόταση».

Τα συναισθήματα σου μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής;

«Η προσέγγιση έγινε εδώ και καιρό από τον ΠΑΟΚ και η χαρά μου ήταν απερίγραπτη. Είχα έναν τραυματισμό πριν από δυο χρόνια και πάλεψα πολύ για να επανέλθω, και είδα την πρόταση του νταμπλούχου ΠΑΟΚ ως ανταμοιβή για τους κόπους και την προσπάθεια μου. Ήταν σα να μου έστειλε κάποιος ένα δώρο».

Ποιοι είναι οι στόχοι της επερχόμενης σεζόν;

«Είναι μια πρόκληση και για τα κορίτσια που συνεχίζουν από πέρσι, αλλά και για εμένα που πρέπει να φανώ αντάξια των συναθλητριών μου και του νταμπλούχου ΠΑΟΚ. Θα δώσω τα μέγιστα για να κρατήσει την κορυφή, γιατί πλέον αυτό είναι μονόδρομος, μετά την περσινή τόσο μεγάλη επιτυχία».

Οι στόχοι σε προσωπικό επίπεδο;

«Σίγουρα πρέπει να παλέψω περισσότερο από όλες τις συμπαίκτριες μου, ούτως ώστε να κερδίσω μια θέση στην ομάδα και να την βοηθήσω να κατακτήσει τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από το νταμπλ».

Ας αλλάξουμε κλίμα. Με τι ασχολείσαι εκτός γηπέδου;

«Έχω τελειώσει personal trainer και γενικότερα ασχολούμαι με αυτό, είτε σε γυμναστήρια, είτε και με κόσμο, που αναλαμβάνω προσωπικά. Η ζωή μου από μικρή είναι ο αθλητισμός και δεν το αλλάζω αυτό. Ακόμα και όταν είχα ένα πρόβλημα υγείας στα 15 μου και ο γιατρός είπε να σταματήσω, εγώ δεν μπορούσα να το κάνω».

Συνοπτικά, τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Ξύπνημα, προπόνηση, γυμναστήριο αλλά δεν είναι όσο… μονότονο μπορεί να ακούγεται. Θα βρω τον χρόνο και για τον εαυτό μου, να βρεθώ με τους φίλους μου, να πηγαίνουμε σινεμά. Μια ήρεμη καθημερινότητα θα έλεγα».

Πως σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

«Μου αρέσει να κάνω πάρα πολλά ταξίδια, ακόμα και για ένα καφέ. Επιπλέον έχω έναν μεγάλο έρωτα με την μικρή μου ανιψιά. Περνάω αρκετές ώρες την ημέρα μαζί της και γίνεται ότι… ζητήσει».

Αναφέρθηκες σε σινεμά, αγαπημένες ταινίες;

«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι ταινίες αστυνομικού περιεχομένου, όπως και οι κωμωδίες. Απλά μην με ρωτάς ονόματα, δεν τα θυμάμαι καθόλου!»

Αγαπημένο είδος μουσικής;

«Είμαι φαν του RnB. Μπορώ να ακούω και να χορεύω όλη μέρα. Από ελληνικά ακούω περισσότερο έντεχνα. Αγαπημένοι μου η Μποφιλίου και ο Παπάζογλου».

Κλείνοντας, τι θα ήθελες να ευχηθείς αναφορικά με την νέα σεζόν που ξεκινά;

«Το κυριότερο είναι να είμαστε, ανεξαρτήτου ομάδας, να μην υπάρχουν τραυματισμοί και έχουμε όλες υγεία. Θα ήθελα να έχουμε μια όμορφη χρονιά, με καλά παιχνίδια και χωρίς «θέματα» με την διαιτησία. Να δούμε όμορφο χάντμπολ, γιατί αυτό λείπει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η περηφάνεια του ΠΑΟΚ για κόσμο και ομάδα (pics)

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και με ήττα με 0-2 ολοκλήρωσε στις 18 Απριλίου το...

Στην ίδια κατηγορία