Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Διψάνε για μπάλα

Δημοφιλή

Oι παίκτες, που απαρτίζουν τη φετινή Κ-17 του ΠΑΟΚ, είχαν στερηθεί πέρσι της αγαπημένης τους απασχόλησης εξαιτίας της πολύμηνης καραντίνας

Το ρόστερ αποτελείται κατά βάση από παίκτες γεννηθέντες το 2005, μαζί με ορισμένους που έχουν γεννηθεί ένα χρόνο νωρίτερα, κι οι οποίοι θα ενισχύουν και την Κ-16.

Οι παίκτες, που ανήκουν στο έμψυχο υλικό της Κ-17 του Δικεφάλου είναι οι Σπύρος Αγγελίδης, Βασίλης Νικολακούλης, Βασίλης Σόβα, Βαγγέλης Κιάτος, Βαγγέλης Οικονομίδης (τερματοφύλακες), Γιώργος Χουρδάκης, Χαράλαμπος Γεωργιάδης, Βασίλης Πασαχίδης, Σταύρος Ηλιάδης, Κώστας Καστίδης, Ταξιάρχης Φίλων, Κώστας Σκούρτης, Τρύφων Καλιόγλου, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης Νίκος Δεληγιάννης, Γιώργος Κούπενος (αμυντικοί), Δημήρης Κωττάς, Δημήτρης Παπαευαγγέλου, Βασίλης Παπαγεωργίου, Μάριο Λέκα, Παναγιώτης Δελιόπουλος, Στέφανος Αλειφερόπουλος, Δημήτρης Βαγιωνάς, Μηνάς Βασιλειάδης, Στέλιος Αλμασίδης, Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ, Κώστας Γκούμας (μέσοι), Γιώργος Γανόπουλος, Γιάννης Γκιτέρσος, Αλέξανδρος Αδάμ, Νίκος Μαύρης, Κώστας Ιγνατίου, Μανώλης Ιμπραήμ, Στέφανος Τζίμας και Γκουστάβο Βαρέλα (επιθετικοί).

Τα νέα αποκτήματα είναι οι τερματοφύλακες Βαγγέλης Κιάτος (από τον Απόλλωνα Αρναίας) και Βαγγέλης Οικονομίδης (από τον ΠΑΟΝΕ), καθώς κι ο μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Δελιόπουλος από το Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας.

Στο ρόστερ υπάρχουν και… διπλοθεσίτες, καθώς οι Γκούμας και Κωττάς έχουν παίξει και στις δύο πρεμιέρες, με την Κ-19 στην Τρίπολη εναντίον του Αστέρα και με την Κ-17 κόντρα στον Αρη. Δηλωμένοι στα ρόστερ και των δύο ομάδων είναι άλλοι τέσσερις παίκτες και, πιο συγκεκριμένα, οι Αγγελίδης, Δεληγιάννης, Καστίδης και Βαρέλα.

Νέος προπονητής της Κ-17 είναι ο Πέτρος Τσιαπακίδης (διαδέχτηκε τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη), που είχε πέρσι την ευθύνη της Κ-15. Συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία είναι ο Εμπενίζερ Χάγκαν, ενώ το προπονητικό επιτελείο συμπληρώνουν οι Μερτ Ισμπιλίρ (γυμναστής), Δημήτρης Κρυωνάς (προπονητής τερματοφυλάκων) και Αλέξανδρος Θεοδωρίδης (αναλυτής βίντεο).

*Δεν καρποφόρησε η προσπάθεια για τη διεξαγωγή πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ-16. Ωστόσο, στη διάρκεια της σεζόν θα διοργανωθούν τουρνουά υπό την αιγίδα της Σούπερ Λιγκ για τη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ιδιαίτερη επίσκεψη για Έκονγκ (pic)

Αφορμή δοθείσης από τους επερχόμενους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA απέναντι σε Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν,...

Στην ίδια κατηγορία