Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Διπλό κι έφυγε για ομίλους

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ απέδειξε την ανωτερότητά του απέναντι στη Ριέκα, νίκησε την ομάδα της Κροατίας με 2-0 και πλέον περιμένει να μάθει τους αντιπάλους του στην αυριανή κλήρωση της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Μόλις στο 6ο λεπτό, και σε ένα διάστημα λίγων δευτερολέπτων, ο Δικέφαλος έφτασε δυο φορές πολύ κοντά στο γκολ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Πρώτα το σουτ του Σβαμπ και λίγο μετά το πλασέ του Ελ Καντουρί κατέληξαν περίπου στο ίδιο σημείο των δοκαριών. Στο 10’, ύστερα από ωραία κάθετη πάσα του Σβαμπ, ο Ελ Καντουρί με προβολή έκανε το 0-1.  Στο 41’, ο ΠΑΟΚ απάντησε με νέο δοκάρι (!) σε δυνατό σουτ του Ελ Καντουρί και καθοριστική επαφή του Πρσκάλο με την μπάλα. Στο 80’ ήταν η στιγμή για τον Δικέφαλο να “τελειώσει” το ματς. Ο Ζίβκοβιτς έκλεψε την μπάλα, ο Σφιντέρσκι έδωσε στον Μουργκ, και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ στη γωνία έκανε το 0-2.

Ριέκα: Πρσκάλο, Βούκσεβιτς (46΄ Τσέριν), Γκάλοβιτς (71΄ Βούτσκιτς), Κρέσιτς, Εσκοβάλ, Τόμετσακ (80΄ Μπούσνια), Αμπέμ, Λεπίνιτσα (46΄ Σελάχι), Πάβιτσιτς, Αμπάς, Ντρμιτς (84΄ Ομπρεγκόν).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Κούρτιτς (76΄ Εσίτι), Ελ Καντουρί (67΄ Μουργκ), Μπίσεσβαρ (75΄ Καγκάβα), Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο πόλο ονειρεύονται μεγάλα πράγματα, και δικαιολογημένα

Κόντρα στα προγνωστικά η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Απόλλωνα Σμύρνης, εξασφάλισε παράλληλα και την ευρωπαϊκή έξοδο, μετά...

Στην ίδια κατηγορία