Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δίνει ραντεβού στα αστέρια

Δημοφιλή

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ δεν έχει λάβει άδικα τον τίτλο της «ισόβιας πρωταθλήτριας». Οι πορείες της τα τελευταία χρόνια είναι ονειρικές και οι «ασπρόμαυρες» καταγράφουν συνεχώς νέα ρεκόρ γράφοντας τη δική τους ιστορία όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού. Τα τελευταία χρόνια έχει αναθερμανθεί ωστόσο η προσπάθεια για να γίνει επιτέλους το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και να μη σταματάνε πρόωρα οι ευρωπαϊκές περιπέτειες της ομάδας.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε της κλήρωσης που έφερε την Αγκαρίστα από τη Μολδαβία στο δρόμο του ΠΑΟΚ και τις Βαλερένγκα – Μιτροβίτσα στο άλλο ζευγάρι του γκρουπ, οι τέσσερις εκπρόσωποι των ομάδων μέσω τηλεδιάσκεψης κλήθηκαν να συναποφασίσουν την έδρα που θα φιλοξενήσει τους αγώνες. Οι Νορβηγοί εξέφρασαν την επιθυμία τους να γίνουν αυτοί οι οικοδεσπότες, όμως η πρόταση του επιτελείου του Δικεφάλου εντυπωσίασε τους Μολδαβούς και Κοσοβάρους που αμέσως δέχτηκαν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να δώσουν εδώ τα παιχνίδια. Οι δύο ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 18 Αυγούστου, ενώ στις 21 Αυγούστου θα γίνει ο τελικός του ομίλου και ο μικρός τελικός. Ο ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιήσει για τους αγώνες τα γήπεδα του Μακεδονικού, εκεί όπου έπαιξε πέρσι με την Μπενφίκα και των Κουφαλίων. « Η Θεσσαλονίκη έχει υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις με προπονητικά κέντρα, γήπεδα, Διεθνές Αεροδρόμιο, νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές και ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ενώ ταυτόχρονα και το γεγονός ότι είναι μία COVID-free πόλη την κατέστησε αδιαμφισβήτητα τον καλύτερο προορισμό εν μέσω του καλοκαιριού. Σημαντικό ρόλο στην ανάληψη των αγώνων έπαιξε η ύπαρξη οργανωμένου Γραφείο Τύπου από τον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι επανδρωμένο από δημοσιογράφους, φώτορεπορτερ και τεχνικούς, και βρίσκεται σε θέση να καλύψει τις απαιτήσεις μετάδοσης των αγώνων μέσω του AC PAOK TV. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό, καθώς είναι μία μεγάλη διαφήμιση για τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία, την Ελλάδα και το ποδόσφαιρο γυναικών!» δήλωσε η Κ. Μπεκιάρη εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στο UWCL.

ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΥΓΜΗ

Μπορεί το γεγονός ότι θα παίζει εντός έδρας να δίνει ένα πλεονέκτημα, όμως οι ασπρόμαυρες και οι άνθρωποι του τμήματος καλούνται να αποδείξουν ότι και αγωνιστικά είναι έτοιμη η ομάδα για να κάνει το βήμα παραπάνω εκτός συνόρων. Ήδη ο Δικέφαλος έχει προχωρήσει σε ποιοτικές κινήσεις ενίσχυσης με νεαρές ταλαντούχες παίκτριες, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι ανανεώσεις από τον κορμό των τελευταίων ετών. Το βάρος θα πέσει στις συμφωνίες με αθλήτριες από το εξωτερικό που θα αλλάξουν επίπεδο τον ΠΑΟΚ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Σε οκταήμερο τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, θα συμμετάσχει ενόψει της συμμετοχής της στο UEFA Women’s Champions League, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, η οποία θα πραγματοποιήσει εκεί και το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Εκεί οι ασπρόμαυρες θα δώσουν δυνατά τεστ με αντιπάλους που θα αγωνιστούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κάτι που τους έλειπε πολύ τα προηγούμενα χρόνια όταν αναγκάζονταν στην Ελλάδα να αγωνιστούν με ομάδες αγοριών. Οι αντίπαλοι και οι ημερομηνίες θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες.

«ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

Για την απόφαση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στη Βουλγαρία ο έφορος του τμήματος Κ. Βαρδαλής σχολίασε: «Η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να προετοιμασθεί σε άριστες κλιματολογικές συνθήκες και στα πρότυπα επαγγελματικών ομάδων, ενώ στο πλαίσιο του τουρνουά που θα διοργανωθεί εκεί, θα έχει την ευκαιρία να παίξει τουλάχιστον τρία δυνατά φιλικά, με ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Champions League, όπως και εμείς. Στην Ευρώπη μας βλέπουμε πλέον με άλλο μάτι, απόδειξη, η ανάληψη της διοργάνωσης από τον ΠΑΟΚ των αγώνων του γκρουπ στο οποίο συμμετέχει, και εμείς με την σειρά μας πρέπει να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ρόλο του πρεσβευτή του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία