Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δήλωση… βόμβα από τον Πίπεν κατά Τζόρνταν

Δημοφιλή

Δηλώσεις που σηκώνουν… συζήτηση από τον Σκότι Πίπεν. Ο σπουδαίος φόργουορντ που έγραψε τη δική του ιστορία με τους Σικάγο Μπουλς φιλοξενήθηκε στο podcast του πρώην συμπαίκτη του Στέισι Κινγκ και κλήθηκε να σχολιάσει το δίλημμα μεταξύ ΛεΜπρόν Τζέιμς και Μάικλ Τζόρνταν όσον αφορά τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών.

Ο ίδιος απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα, ωστόσο χαρακτήρισε τον Τζόρνταν έναν «τραγικό παίκτη στα πρώτα του χρόνια», σε μία δήλωση που έχει ήδη σηκώσει χαμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στατιστικά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο καλύτερος που έπαιξε ποτέ μπάσκετ. Δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση. Αυτό τον κάνει όμως τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών; Αυτό θα το αφήσω σε εσάς, γιατί εγώ πιστεύω ότι επειδή το μπάσκετ είναι ομαδικό, κανείς δεν είναι ο καλύτερος γιατί κανείς δεν μπορεί να κερδίσει μόνος του. Έχω δει τον Μάικλ Τζόρνταν να παίζει πριν έρθω να παίξω με τους Μπουλς. Και εσείς τον είδατε να παίζει. Ήταν ένας τραγικός παίκτης. Ήταν τραγικό να παίζεις μαζί του. Έπαιζε συνεχώς ένας εναντίον ενός, σούταρε άσχημα σουτ και ξαφνικά γίναμε ομάδα και αρχίσαμε να κερδίζουμε και όλοι ξέχασαν ποιος ήταν».


Τελευταία νέα

Οι διαιτητές του ΠΑΟΚ-Απόλλων Πάτρας

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο (30/1, 18:00) στο Παλατάκι τον Απόλλωνα Πάτρας, για την 1η αγωνιστική των Play Out...

Στην ίδια κατηγορία