Διάθεση εισιτηρίων και online

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι σήμερα από τις 10.00 άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Bohemian και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, www.paokfc.gr.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των 3 κάτωθι πεδίων–Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ/Διαβατήριο–ΑΜΚΑ φιλάθλου–Κωδικός επαλήθευσης : Αρ.Πιστοποιητικού εμβολιασμού/Νόσησης».

Διευκρινίζεται επίσης ότι «Γγια την αγορά μέσω web υπάρχει περιορισμός 2 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή «print@home», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με το κινητό τους με τη χρήση του QR code.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίαςKYA3117/16.07.2021,  ο δηλωθέν κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Testεντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα».

Πείτε μας πώς σας φάνηκε το άρθρο
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο