Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022

Διακοπές… τέλος

Δημοφιλή

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετρούν πλέον ώρες για να επιστρέψουν στις προπονήσεις και ν’ αρχίσουν την προετοιμασία τους για την επόμενη σεζόν. Τουλάχιστον φέτος είχαν ένα μήνα ξεκούρασης, μια και η προηγούμενη περίοδος είχε ολοκληρωθεί στις 23 Μαΐου, όταν είχαν κατακτήσει το κύπελλο κόντρα στονΟλυμπιακό.

Χθες έφθασε στη Θεσσαλονίκη ο Λούκας Τέιλορ και μέσα στη μέρα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με την υπογραφή του τριετούς (2+1) συμβολαίου.

Οι αφίξεις των ποδοσφαιριστών θα ολοκληρωθούν σήμερα και στο πρόγραμμα υπάρχουν οι απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, προτού ξεκινήσουν την προετοιμασία.

Απόντες από την αυριανή πρώτη συγκέντρωση θα είναι οι Πασχαλάκης, Τζόλης, Σφιντέρσκι, που λόγω Εθνικών έχουν επιπλέον άδεια. Οι δύο Έλληνες διεθνείς θα απουσιάσουν μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, σε αντίθεση με τον Πολωνό επιθετικό, ο οποίος, λόγω Euro, θα επιστρέψει τη μεθεπόμενη Κυριακή και θα ενσωματωθεί με την αποστολή που την επομένη θα «πετάξει» για Ολλανδία.

Τελευταία νέα

Η εκδίκαση στην ΕΕΑ

Ορίστηκε η μέρα που η υπόθεση του Γιώργου Σαββίδη θα εκδικαστεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου,...

Στην ίδια κατηγορία