Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Δες ποιος είναι ο Πασχαλάκης!»

Δημοφιλή

Το θέμα του τερματοφύλακα έχει απασχολήσει φέτος πολύ την… κοινωνία του ΠΑΟΚ. Πασχαλάκης ή Ζίβκοβιτς; Αυτό το ερώτημα παίζει όλη τη σεζόν.

Για τον Πάμπλο Γκαρσία η απάντηση ήταν “Πασχαλάκης”, από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι αυτόν υπολογίζει για βασικό γκολκίπερ, τον στήριξε πολύ, και με “βαριά καρδιά” τον άφησε έξω μετά την γκέλα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποφάσισε να επαναφέρει τον Πασχαλάκη για το φινάλε της σεζόν, προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά που άναψε στο παιχνίδι με τον Άρη, τον επανέφερε και τον στήριξε και μετά την εμφάνιση της Λεωφόρου.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το κύπελλο, ο Πασχαλάκης ήταν καλύτερος από άλλα παιχνίδια. Έκανε τα “αυτονόητα”, αλλά έδειξε να πατά πιο καλά στα πόδια του. Υπήρχε λόγος! Όπως αποκαλύπτει η FORZA, την παραμονή του αγώνα, ο Πάμπλο Γκαρσία βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να φτιάξει τον Πασχαλάκη και να του ανεβάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση.

Στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή στην Αθήνα, ο Γκαρσία φώναξε τον Πασχαλάκη και είχαν ένα τετ-α-τετ σε αίθουσα του ξενοδοχείου, που χρησιμοποιεί ο ΠΑΟΚ. Εκεί δεν του είπε τίποτα, τον άφησε να δει στην οθόνη ένα βίντεο που ετοιμάστηκε γι΄ αυτόν.

Σ΄ αυτό το βίντεο ήταν κομμένες οι καλύτερες στιγμές του από τη χρονιά του νταμπλ, αλλά και άλλα παιχνίδια, που έκανε μεγάλες εμφανίσεις, όπως αυτό με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Όταν τελείωσε το βίντεο, τότε πήρε τον λόγο ο Γκαρσία.

“Αυτός που είδες, είναι ο πραγματικός Πασχαλάκης. Όχι αυτός που είδαμε στη Λεωφόρο ή σε άλλα παιχνίδια. Εγώ ξέρω ποιος είσαι, το ξέρεις εγώ σε πιστεύω. Παίξε για σένα, να αποδείξεις σε όλους ποιος είσαι” είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αιφνιδιάζοντας τον Πασχαλάκη, για τον οποίο όλο αυτό το σκηνικό ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

Την επομένη, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Γκαρσία πήγε κι αγκάλιασε τον τερματοφύλακά του, λέγοντάς του : “έδειξες ποιος είσαι κι αυτός θέλω να είσαι ως το τέλος της σεζόν”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πόρτο και Κονσεϊσάο συνεχίζουν μαζί!

Στο τιμόνι της Πόρτο θα παραμείνει για ακόμα τέσσερα χρόνια ο Σέρχιο Κονσεϊσάο, με τον Πορτογάλο να υπογράφει νέο...

Στην ίδια κατηγορία