Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν βρήκαν ομάδα

Δημοφιλή

Πέρα από τις προσθήκες ποδοσφαιριστών, ο ΠΑΟΚ είχε στις προτεραιότητές του να «αδειάσει» και κάποιες θέσεις στο πολυπληθές ρόστερ του από μονάδες που δεν υπολογίζονται. Εξακολουθητική, ιδιάζουσα… και μόνιμη είναι η περίπτωση του Λέο Ζαμπά, ο οποίος συνεχίζει τις πολύμηνες διακοπές στην πατρίδα του αδιαφορώντας για οτιδήποτε αφορά στην ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο.

Σύλλογος που να δεχτεί να εντάξει στο δυναμικό του τον Βραζιλιάνο δεν έχει βρεθεί παγκοσμίως, έτσι αυτός συνεχίζει να ανήκει στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Η τελευταία τηρεί απλά τις συμβατικές της υποχρεώσεις, δίνοντας το μίνιμουμ αποδοχών που επιτρέπει η UEFA για να μην έχει υπάρξει νομικό πρόβλημα. Παρόλα αυτά, ο Ζαμπά παραμένει ένα τεράστιο βαρίδιο για τον Δικέφαλο.

Ένα τέτοιο βαρίδιο θα συνεχίσει να είναι, όπως όλα δείχνουν, και ο Τόμας Μουργκ. Για τον Αυστριακό έγιναν αρκετές κινήσεις, βρέθηκαν ομάδες που επιθυμούσαν να τον αποκτήσουν και κυρίως η ΛΑΣΚ Λίντσερ, αλλά συνήθως τα deal χαλούσαν από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία