Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Δεν θα… πυροβολήσουμε τον Ζίβκοβιτς»

Δημοφιλή

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μιλάει υποστηρικτικά για τον συμπαίκτη του και σχολιάζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που έρχεται.

Ήταν μέσα στους περσινούς ήρωες των νταμπλούχων, μέσα σε αυτούς που στήριξαν πάρα πολύ και το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ. Τελευταία βρέθηκε στον πάγκο μέχρι την Τρίτη, που αγωνίστηκε στο Ηράκλειο. Σήμερα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μιλάει στη FORZA για όλο αυτό το διάστημα, ενώ παίρνει θέση και για την κριτική που τώρα δέχεται ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

– Αλέξανδρε έπαιξες 104 ημέρες μετά από τον περασμένο αγώνα. Πώς διαχειρίστηκες όλο αυτό το διάστημα;

«Περίμενα την ευκαιρία μου, αν και περισσότερο με απασχολεί το να είμαι καθημερινά καλά στην προπόνηση και να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Εξάλλου δεν έχω να αποδείξω κάτι. Θέλω κάθε φορά που με χρειάζεται η ομάδα να δηλώνω παρών».

– Είναι αλήθεια πώς στο ξεκίνημα της χρονιάς δέχθηκες έντονη κριτική για κάποιες εμφανίσεις. Τώρα κάτι ανάλογο γίνεται με τον Ζίβκοβιτς. Πώς το αντιμετωπίζεις όλο αυτό; Είμαστε εμείς υπερβολικοί;

«Πιστεύω ότι κάποιες φορές προσπαθούμε να τα μεγαλώσουμε όλα. Το πιο σωστό είναι να στηρίζουμε τους συναδέλφους μας. Εμείς πρέπει να είμαστε οικογένεια και όχι μόνο στα εύκολα. Δεν χρειάζεται να πυροβολούμε έναν  άνθρωπο επειδή δεν βγήκε ένα παιχνίδι. Πρέπει να στηριχθεί και αυτό να γίνεται για όλους».

– Ποια η άποψή σου στο γενικό αυτό φαινόμενο που θέλει την ομάδα να είναι καλύτερη στα ντέρμπι από τους αντιπάλους, αλλά να μην κερδίζει; Ή στο φαινόμενο να δέχεστε λίγες φάσεις και πολλά γκολ;

«Αλήθεια είναι. Είμαστε καλύτεροι, όπως και στο ματς με τον Άρη. Παίξαμε και εκεί πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πρώτη φορά ξεκινήσαμε τόσο καλά σε αυτό το γήπεδο όπως μου είπαν και τα παιδιά από το παρελθόν. Δεν βγήκε το ματς, αλλά δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε. Είχαμε 51 ματς αήττητοι και τώρα ξεκινάμε από την αρχή. Έχουμε συνέχεια βουνό, με πολλούς αγώνες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Και αν δεν κερδίσαμε ντέρμπι, έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο να αποδείξουμε ότι αυτό ήταν συγκυριακό».

– Πώς έχεις στο μυαλό σου τώρα το ότι περάσατε 664 ημέρες αήττητοι;

«Ήταν κάτι σπουδαίο που πετύχαμε όλοι και αυτοί που ήταν και πέρυσι εδώ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, ακόμη και σε όσους δεν έπαιξαν. Ήταν λοιπόν κάτι σπουδαίο, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό. Έχουμε τώρα πολύ δύσκολα ματς με πρώτο αυτό κόντρα στην ΑΕΚ και πρέπει να δουλεύουμε με αυτό τον ρυθμό για ένα άλλο σερί και για νέες επιτυχίες».

– Πώς περιμένεις αυτό το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ; Που βλέπεις να κρίνεται;

«Θεωρώ ότι σε τέτοια παιχνίδια μετράει η προσωπικότητα. Χρειάζεται πάθος και δύναμη, αλλά σίγουρα και καλή στρατηγική».

– Στη μάχη για τον τίτλο ποιος είναι μεγαλύτερος αντίπαλος; Μήπως θεωρείς ότι το πρωτάθλημα εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ;

«Πρέπει να προβληματιζόμαστε με το τι κάνουμε εμείς και όχι οι αντίπαλοι. Ήμασταν μπροστά, πήγαμε δεύτεροι στη βαθμολογία, δίνουμε κάποια δικαιώματα και χάνουμε βαθμούς, αλλά το μόνο που πρέπει να αναλύουμε είναι την ομάδα μας και όχι τι κάνει ο αντίπαλος».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Από Δανία η σφυρίχτρα του ντέρμπι του ΠΑΟΚ

ους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των Play Off της Super League ανακοίνωσε η ΚΕΔ,...

Στην ίδια κατηγορία