Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν θα λείπει κανείς στον τελικό!

Δημοφιλή

Το μεσημέρι της Παρασκευής (20/5) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα για την Αθήνα, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό (21/5, 20:00) με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του, εκτός φυσικά από τον μακροχρόνια τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ώρα τελικού. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξιδεύει στην Αθήνα με μοναδικό στόχο να φέρει για ακόμα μία φορά το Κύπελλο Ελλάδας στον Πύργο τον Λευκό.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ δόθηκε κι έμφαση στις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου , όπως δήλωσε κι ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου, έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του για να καταστρώσει τα πλάνα του. Μοναδικός απόντας ο Γιάννης Μιχαηλίδης που έκανε θεραπεία.

Οι παίκτες που θα μπουν στο τσάρτερ και θα ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Σάστρε, Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Μουργκ, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ, Ολιβέιρα, Κούτσιας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΕΟΠΕ: Διευκρινιστική ανακοίνωση για τους φιλάθλους του Final-4

Νέα διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, η οποία αποσαφηνίζει από οι αγώνες του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας...

Στην ίδια κατηγορία