Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν θα έλεγε όχι στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Δημοφιλή

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας δεν υπολογίζουν τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκαν πολλά σενάρια για το μέλλον του Νεϊμάρ, καθώς φαίνεται πως έχει προταθεί σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ για να δοθεί δανεικός.

Ακούστηκαν ότι έδειξαν ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο σταρ οι Γιουβέντους, Τσέλσι, Νιουκάστλ και Σάντος, ωστόσο το μεγάλο συμβόλαιό του λειτουργεί ως τροχοπέδη για να προκύψει συμφωνία με κάποια από τις παραπάνω ομάδες. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νεϊμάρ αμείβεται με ένα ποσό της τάξεως των 36 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως!

Πιθανότερο σενάριο είναι να δοθεί δανεικός, καθώς μια ενδεχόμενη μεταγραφή θα κόστιζε πάρα πολλά λεφτά, με λίγους συλλόγους να έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στα ποσά, που ζητάνε οι Παριζιάνοι.

Ο Νεϊμάρ ιδανικά θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρουν στα ισπανικά μέσα. Ο Βραζιλιάνος άσος είχε αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη το καλοκαίρι του 2017 έναντι 222 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο φαίνεται πως θέλει να επιστρέψει στον «τόπο του εγκλήματος».

Βέβαια, δεν θεωρείται δεδομένο ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις των Νεϊμάρ και Παρί Σεν Ζερμέν.


Τελευταία νέα

Στο επίκεντρο των Τούρκων ο Κουλιεράκης

Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω...

Στην ίδια κατηγορία