Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Δεν θα έχουν εύκολο απόγευμα εδώ»

Δημοφιλή

Άφησε την Αθήνα για να ανέβει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Η Ευγενία Κολλάτου μιλά στη FORZA για τις πρώτες τις εντυπώσεις από τον Δικέφαλο αλλά και την πόλη. Παράλληλα η 24χρονη γκαρντ δίνει σύνθημα… μάχης και στέλνει το δικό της μήνυμα για την τρέχουσα σεζόν.

Πως πήρες την απόφαση να αλλάξεις περιβάλλον και να δεχθείς την πρόταση του ΠΑΟΚ;

«Αυτό που έχω συναντήσει μέχρι στιγμής είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον. Γνώριζα από την πορεία τους στον χώρο και τον έφορο μας τον κύριο Βασίλη Αγγελίδη και τον κόουτς, οπότε η επικοινωνία μας το καλοκαίρι ήταν ευχάριστη και εύκολη. Η απόφαση να έρθω στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ έγινε ακόμα πιο εύκολη το ότι έχω καλή σχέση με όλα τα κορίτσια, από την κοινή μας παρουσία στις Εθνικές ομάδες».

Ποιος είναι ο στόχος σας για τη τρέχουσα σεζόν;

«Όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, ο στόχος είναι να είσαι ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια, είτε παίζεις κόντρα στον πρωταθλητή, είτε κόντρα στον τελευταίο. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, προσωπικά και την τρίτη θέση. Αλλά το βασικό είναι να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι, και να δούμε που θα μας οδηγήσει αυτό».

Πως κρίνεις το ξεκίνημα σας τη χρονιά;

«Μέχρι στιγμής νομίζω ότι έχουμε κάνει κατανοητό το ότι είμαστε ανταγωνιστικές και το ότι όποιος έρχεται στο Παλατάκι δεν θα έχει ένα εύκολο απόγευμα. Η εικόνα που δείξαμε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό μας έκανε να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια, παρά την ήττα. Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα και είναι σημαντικό που παίρνουμε αποτελέσματα, ειδικά στα εντός έδρας. Θα χρειαστούν στην οικονομία της σεζόν».

Τι περιλαμβάνει το καθημερινό σου πρόγραμμα;

«Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και γίνονται μεσημεριανές ώρες. Μερικές ημέρες υπάρχει και πρόγραμμα με βάρη. Οπότε καθημερινά βρισκόμαστε τέσσερις με πέντε ώρες στο γήπεδο».

Πως σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

«Με όλες τις κοπέλες της ομάδας έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, οπότε περνάμε χρόνο μαζί. Είτε θα πάμε σινεμά, είτε θα μας δείξουν την πόλη, την οποία ακόμα δεν την έχουμε γνωρίσει καλά. Επίσης τους τελευταίους μήνες μου αρέσει να διαβάζω βιβλία αυτοβελτίωσης, οπότε απασχολώ κι έτσι τον ελεύθερο μου χρόνο».

Ποια είναι η πρώτη εικόνα που αποκόμισες από την παρουσία σου στη Θεσσαλονίκη;

«Δεν είχα την ευκαιρία να δω πολλά πράγματα ακόμα, λόγω των προπονήσεων και της προετοιμασίας. Ωστόσο από την πρώτη εικόνα, βλέπω πως η πόλη και οι άνθρωποι της είναι φιλικοί, θέλουν να σε βοηθήσουν. Επίσης η μεγάλη διαφορά με την Αθήνα που μου αρέσει αρκετά, είναι οι σαφώς μικρότερες αποστάσεις».

Θα σε χαρακτήριζες φίλαθλο;

«Παρακολουθώ αρκετά μπάσκετ, Γυναικών και ανδρών και σχεδόν όλα τα αθλήματα, εκτός του ποδοσφαίρου που δυσκολεύομαι. Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπάσκετ και βόλεϊ ανδρών σε υψηλό επίπεδο, έχω βρεθεί και στο Παλατάκι για να παρακολουθήσω αγώνες».

Τι εμπειρία ήταν το γεμάτο Παλατάκι, στα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ;

«Είναι η πρώτη χρονιά που βρίσκομαι σε ομάδα που έχει αντρικό τμήμα μπάσκετ σε αυτό το επίπεδο. Ήταν υπέροχο το συναίσθημα να είσαι μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο, με τον κόσμο να φωνάζει για τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα υπάρχει και μια… ζήλεια γιατί εμείς δεν έχουμε κόσμο στα παιχνίδια μας. Έτσι όταν είμαστε στο Παλατάκι προσπαθούμε να «κερδίσουμε» και εμείς λίγο κόσμο, καλώντας τον για να μας παρακολουθήσει».


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία