Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β γνώρισε την δεύτερη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς ο Αλμωπός Αριδαίας επικράτησε επί της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία με σκορ 1-0.

Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα ο Δικέφαλος μπήκε δυναμικά στον αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να βρεί μια τελική πάσα, για να φτάσει με αξιώσεις απέναντι στην αντίπαλη εστία.

Στο 26ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα κόρνερ, με τον Πέττα να κάνει ένα σουτ αλλά ο Μπαλωμένος είχε απάντηση.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ΠΑΟΚ Β βρήκε την πρώτη του τελική, χάρις σε σουτ του Γιαξή όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ντόκιτς.

Στο 56΄ο Αλμωπός κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Σε μια στημένη μπάλα, ο Έππας πήρε τη πρώτη κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Παπαδόπουλο, ο οποίος μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

Στο 66′  Γκορντεζιάνι βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή του Αλμωπού, ανατράπηκε, αλλά ο διαιτητής Γιαννούκας δεν είδε πέναλτι.

Ένα λεπτό αργότερα, ο επιθετικός του Δικεφάλου βρέθηκε στη μικρή περιοχή, με τη κεφαλιά του να φεύγει ελάχιστα άουτ, στη μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στην αναμέτρηση.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ Β έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Σπυράκος δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει τον Ντόκιτς, ο οποίος έκανε μεγάλη επέμβαση για να κρατήσει το «μηδέν» στην εστία του.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Τασιούρας, Μιχαηλίδης, Κωττάς, Μελετίδης, Γρόσδης (65′ Ουεντραόγκο), Γιαξής (85′ Δαρέλας), Σμυρλής (65′ Σπυρίδης), Μπράντονιτς (82′ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Κέρθι, Έππας, Ασλαμπάλογλου, Παπαδόπουλος, Πέλκας (86′ Μπρένγκα), Πέττας (43′  Ρίβας).

 


Τελευταία νέα

Στο επίκεντρο των Τούρκων ο Κουλιεράκης

Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω...

Στην ίδια κατηγορία