Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Την Παρασκευή (26/5) ο ΠΑΟΚ Β γνώρισε την ήττα εντός έδρας επί του ΠΟΤ Ηρακλή με 0-3, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League 2.

Πιο συγκεκριμένα, με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Δικέφαλος δημιούργησε την πρώτη του αξιόλογη τελική προσπάθεια, με το σουτ του Χατζηστραβού από τα όρια της περιοχής να σταματά στον Παλαβράκη.

Εννέα λεπτά αργότερα, ο Νινούα με σουτ λίγο έξω από την περιοχή τράνταξε το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Άλεκσιτς εκμεταλλευόμενος τις κόντρες κατάφερε από κοντά να κερδίσει τον Μπαλωμένο, κάνοντας το 0-1.

Η καλύτερη στιγμή της ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στο δεύτερο μέρος ήρθε από ένα καλοτραβηγμένο σουτ το Χατζηστραβού στο 50′, που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης, ο ΠΟΤ Ηρακλής διπλασίασε τα τέρματα του. Ο Τόμας μοίρασε την μπάλα στον Άλεκσιτς, ο οποίος έγραψε το 0-2

Τα τελευταία λεπτά έμοιαζαν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Τόμας να διαμορφώνει το τελικό 0-3, και να «κλείνει» ένα άσχημο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ Β.

Oι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Μελετίδης (57′ Γκορντεζιάνι), Κωττάς, Μορικέλι (46′ Παναγιώτου), Κιτσάκης (67′ Σελιμάι), Ουεντραόγκο, Νινούα (46′ Γρόσδης), Τασιούρας, Χατζηστραβός, Δαρέλας, Μπράντονιτς (77′ Σπυράκος).

ΠΟΤ Ηρακλής: Παλαβράκης, Παπαστεριανός, Σιούτας, Βιτλής, Πανάγου (85′ Τότσκα), Αλβάρεζ (67′ Δόρης), Σίλβα (85′ λ.τ Χειρίτραντας), Πατράλης (67′ Δοϊρανλής), Τομάς, Κουντουριώτης (57′ Κούστα), Άλεξιτς.


Τελευταία νέα

Εκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό

Εστω και δύσκολα, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επικράτησε της Πυλαίας με 28-27 στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος...

Στην ίδια κατηγορία