Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Αάντμπολ ανδρών, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Τετάρτη (25/19 τον ΑΣΕ Δούκα, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 22-24.

Με το «γκάζι πατημένο» μπήκαν οι δύο ομάδες από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 με γκολ των Τσαναξίδη και Παπάζογλου, στη συνέχεια ο Γκιγκόφ με τρεις αποκρούσεις κράτησε το σκορ.

Μετέπειτα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 και ο Ελευθεριάδης με τον Νικολαΐδη έδωσαν δύο φορές το προβάδισμα στον Δικέφαλο κάνοντας το 3-2 και το 4-3 αντίστοιχα. Αργότερα το σκορ πήγαινε πόντο-πόντο για την κάθε ομάδα με τον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη να ισοφαρίζει σε 7-7, τον Νικολαΐδη σε 8-8 και τον Παπάζογλου σε 9-9. Λίγο μετά ο Κουκμίσης μείωσε σε 10-11 και στη συνέχεια έκανε το 12-12.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ να βρίσκεται στο 13-15.

Στην επανέναρξη της αναμέτρησης το τέμπο παρέμεινε στα ίδια επίπεδα. Αρχικά ο Καβουσανάκης μείωσε σε 14-15, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι με τρία συνεχόμενα γκολ έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο 14-18.

Ο ΠΑΟΚ «ξεκόλλησε» από τα 14 τέρματα με δύο συνεχόμενα γκολ των Κουκμίση και Νικολαΐδη, τα οποία έκαναν το 16-18. Ο αγώνας απέκτησε «άγρια ομορφιά» με τις μονομαχίες μεταξύ των παικτών να είναι έντονες.

Ο Ελευθεριάδης με εντυπωσιακό τρόπο έκανε το 17-19, ενώ λίγο αργότερα ο Τζωρτζίνης μείωσε σε 18-21. Από εκεί και πέρα, τα σουτ των παικτών του Δικεφάλου έπεφταν πάνω στο «τείχος» που είχε ο ΑΣΕ Δούκας κάτω από τα δοκάρια του, ωστόσο αυτό σταμάτησε με τον Τσαναξίδη να πηγαίνει το σκορ στο 19-21.

Την διαφορά στα δύο τέρματα κράτησε ο Ελευθεριάδης κάνοντας το 20-22 και ο Μοϊσίλοφ αποκρούοντας πέναλτι των φιλοξενούμενων, ενώ ο Γκιγκόφ αμέσως μετά «κατέγραψε» μία ακόμα μεγάλη απόκρουση.

Λίγο πριν το τέλος ο ΠΑΟΚ έφτασε στο ένα γκολ μακριά από την ισοφάριση, με τους Νικολαΐδη και Τσαναξίδη να κάνουν το 21-22 και το 22-23 αντίστοιχα. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 22-24.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου, το Σάββατο (28/1), στο Σπίτι του χάντμπολ, απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας για την 16η αγωνιστική της Handball Premier.


Τελευταία νέα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων από την ΕΜΥ

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες (18/4) από την ΕΜΥ αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Σύμφωνα...

Στην ίδια κατηγορία