Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για το Game 3 της Προημιτελικής Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 14-9

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να πάρουν διαφορά τριών τερμάτων, 3-0. Οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν τέρμα από τον Κόουπμαν, με το 3-1 να είναι και τελικό σκορ.

Σ’ ένα παραγωγικό επιθετικά δεύτερο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πέτυχαν το πρώτο γκολ, 4-1 με τον Δήμου, με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo να απαντά με σερί 0-2 χάρη σε τέρματα των Κόουπμαν και Κεχαλάρη, 4-3. Οι αντίπαλοι απάντησαν με δικό τους σερί 2-0, 6-3, ο Κεχαλάρης απάντησε, 6-4, ωστόσο το ημίχρονο τελείωσε στο 7-4.

Στο καλύτερο οκτάλεπτο του Δικεφάλου, το τρίτο, οι «ασπρόμαυροι» παρουσίασαν σεμιναριακή άμυνα, παίρνοντας σημαντικές βοήθειες και από τον Αϊβαλιώτη. Με δύο τέρματα των Κόουπμαν και Μηλά, ο ΠΑΟΚ έφερε το παιχνίδι σε απόσταση «αναπνοής», 7-6.

Το τέταρτο οκτάλεπτο, ήταν και το πιο παραγωγικό επιθετικά. Οι «ασπρόμαυροι» δεν μπήκαν καλά, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να ανοίξουν την διαφορά με σερί 4-0, 11-6. Κάπου εκεί το παιχνίδι ξέφυγε από τον έλεγχο του Δικεφάλου. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να κάνουν την αντεπίθεση τους, ρισκάροντας στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που δεν τους βγήκε, γνωρίζοντας την ήττα με 14-9.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου στρέφει το βλέμμα της στις «μάχες» των θέσεων 5-8. Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Πειραιώς, το Σάββατο 14 Μαΐου, βάση της επίσημης προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-3, 0-2, 7-3

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ: 14-9

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παραμένει εκτός ο Μπάμπα

Υπολογίζοντας εκ νέου στους διεθνείς ποδοσφαιριστές του κατόπιν της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των...

Στην ίδια κατηγορία