Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δεν μάσησε τα λόγια του στην απολογία ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Tο πρωί της Τρίτης (31/5) είχε οριστεί η απολογία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδα στο ΟΑΚΑ.

Ο Δικέφαλος εκπροσωπήθηκε από τους Μάκη Γκαγκάτση, Κυριάκο Κυριάκο, αλλά και τον νομικό του Αχιλλέα Μαυρομάτη. στην εκδίκαση της υπόθεσης, και παρουσίασε απτά στοιχεία στο κατηγορητήριο.

Οι «ασπρόμαυροι» εξαπέλυσαν τα πυρά τους στην αστυνομία για την απαράδεκτη στάση της και την αδικαιολόγητη χρήση χημικών, ενώ υπογραμμίζεται ότι η έκθεση της δεν συμβαδίζει με τα πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στη «φαρέτρα» ο ΠΑΟΚ είχε και οπτικοακουστικό υλικό από τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ. Πλέον η πλευρά του Δικεφάλου θα πρέπει να καταθέσει μέσα σε μια εβδομάδα το υπόμνημα της, με την απόφαση, που προφανώς θα αφορά το επόμενο πρωτάθλημα σε περίπτωση τιμωρίας, να αναμένεται το προσεχές διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης ανέφερε:

«Η φωτιά σβήστηκε από τους φιλάθλους μας από ένα λάστιχο που βρέθηκε εκεί πέρα, άναψε από έναν πυρσό. Αυτό το λέω για να αντιληφθείτε την μη οργάνωση που υπήρχε, πριν τον αγώνα, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Είμαι στον ΠΑΟΚ από το 2008 και πηγαίνω σε γήπεδα 30 χρόνια, ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει να πέφτει δακρυγόνο εντός του γηπέδου. Υπήρχε πιο εύκολος τρόπος να διώξει η αστυνομία τον κόσμο από το γήπεδο αφού δεν τον ήθελε, ας έλεγαν από την αρχή ότι θα διατεθούν λιγότερα εισιτήρια.

Υπάρχουν βίντεο στο internet που δείχνουν τις αστυνομικές δυνάμεις να ρίχνουν δακρυγόνα σε οικογένειες με παιδιά χωρίς κανένα απολύτως λόγο, στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά βίντεο, με συνέπεια αυτοί οι άνθρωποι να έχουν ταξιδέψει 1000 χιλιόμετρα για να δουν την ομάδα τους και να φεύγουν από το γήπεδο με αναπνευστικά προβλήματα, με κλάματα, χωρίς να δουν την αγαπημένη τους ομάδα που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Κούγιας… βγήκε μπροστά για την υπόθεση των χούλιγκαν

Δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό παραχώρησε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας. Κατά τη διάρκεια αυτών ανέφερε πως...

Στην ίδια κατηγορία