Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Δεν ξέραμε αν ο Βιεϊρίνια ήταν παίκτης ή… φροντιστής!»

Δημοφιλή

Για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, την τελική ευθεία της σεζόν, την παρουσία του Βιεϊρίνια, αλλά και την επιστροφή του Μιχάι μίλησε στην κάμερα του PAOK TV ο Πάμπλο Γκαρσία: «Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μου. Δουλεύουν από την αρχή καλά. Έχουμε δεμένα αποδυτήρια. Η ομάδα έχει ανταποκριθεί και δείχνει χαρακτήρα στα συνεχόμενα ντέρμπι. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Το μυστικό είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά».

Ερωτηθείς για τη… βενζίνη που απομένει στα «ρεζερβουάρ» των παικτών, απάντησε: «Είναι πολύπλοκη η κατάσταση, που έγινε ακόμη πιο δύσκολη εξαιτίας της πανδημίας, λόγω της ελλιπούς προετοιμασίας. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε όλο αυτό, τώρα που δίνουμε συνεχόμενα ντέρμπι. Είναι μία κατάσταση, που τους έχει επηρεάσει όλους. Το πιο σημαντικό για μένα όμως είναι ότι η ομάδα σηκώθηκε, όταν πέρασε μία δύσκολη περίοδο. Πλέον είμαστε δυνατοί και ψυχολογικά».

Οσο για τον Βιεϊρίνια, σχολίασε: «Είναι ένας πραγματικός αρχηγός. Όταν έφτασε εδώ πέρα, ήταν λίγο… παχουλός. Δεν ξέραμε αν ήταν ποδοσφαιριστής ή φροντιστής. Δούλεψε πολύ σκληρά. Είναι ποδοσφαιριστής χαμηλών τόνων. Πάντα άκουγε όσους είχαν να του δώσουν κάτι παραπάνω. Ακόμη και σε αυτή την ηλικία δουλεύει σκληρά, βοηθάει τους μικρότερους. Είναι μία σημαντική φιγούρα για τα αποδυτήρια, το σύλλογο, τους παίκτες. Είναι σημαντικό να έχει ένας προπονητής παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, που να καταλαβαίνουν αυτό που θέλω να κάνω. Δεν μιλάω μόνο για τον Βιεϊρίνια, αλλά και για άλλους ποδοσφαιριστές, που έχουν τη δυνατότητα αυτή να μεταφέρουν στους υπόλοιπους αυτό, το οποίο θέλουμε να κάνουμε».

Ο Γκαρσία αναφέρθηκε και στον Μιχάι: «Είμαστε χαρούμενοι για την επιστροφή του. Θέλαμε να του δώσουμε κάποια λεπτά. Δουλεύει με δίψα και όρεξη. Το σημαντικότερο είναι να αφήσει πίσω του τον τραυματισμό, να είναι δυνατός ψυχολογικά και πνευματικά και, σίγουρα, θα πάρει την ευκαιρία του».

Και κατέληξε: «Σε αυτή την ομάδα κάθε μέρα είναι προετοιμασία για τελικό. Κάθε εβδομάδα δίνουμε εξετάσεις. Πηγαίνουμε πάντα αγώνα με τον αγώνα. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας, με όρεξη και δύναμη. Κάθε παιχνίδι είναι ευκαιρία, έτσι κι αυτό που ακολουθεί με τον Αρη. Θα το αντιμετωπίσουμε σαν ένα ντέρμπι, με διάθεση και δύναμη. Αυτό που προέχει όμως είναι η αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σε δεκαέξι ευρωπαϊκές Πέμπτες ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε, εξελίχθηκε, ωρίμασε, «ψήλωσε»

Το ημερολόγιο έδειχνε 28 Ιουλίου, ντάλα καλοκαίρι, όταν ο ΠΑΟΚ εισήλθε σε αυτή την περιπέτεια με ένα μεγάλο «πρέπει»...

Στην ίδια κατηγορία