Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν ξεχνούν τους ΠΑΟΚτσήδες οι Ολλανδοί (pics-videos)

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ και Άγιαξ βρέθηκαν αντιμέτωποι τρεις φορές για τα προκριματικά του Champions League μέσα σε εννιά χρόνια με την τελευταία τους συνάντηση να πραγματοποιείται σαν σήμερα στις 13 Αυγούστου του 2019 για τον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Δικέφαλος αποκλείστηκε με το τελικό 3-2 (2-2 το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα) και είχε τρομερά παράπονα από τον Άγγλο διαιτητή, Γκρέγκ Πόουσον που έδρασε ως MVP των Ολλανδών, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την πρόκριση του Άγιαξ, δίνοντας τρία πέναλτι.

Οι Ολλανδοί θυμήθηκαν το παιχνίδι, υπό ένα άλλο πρίσμα. Την, ακόμα μια, απόβαση των φίλων του Δικεφάλου στην Ολλανδία και την «Άμστερνταμ Αρένα», με 2000 και πλέον φίλους των «ασπρόμαυρων» να δημιουργούν συνθήκες… Τούμπας στις εξέδρες και να κερδίζουν τον θαυμασμό των Ολλανδών, που παρουσίασαν φωτογραφίες και video από την παρουσία τους τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και στους δρόμους της πόλης.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν μάλιστα πως: «Μπορεί η επίγευση που άφησε στον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι κακή, ωστόσο δεν μπορεί κάθε ομάδα να έχει το προνόμιο να υποστηρίζεται από δύο χιλιάδες οπαδούς σε εκτός έδρας παιχνίδι. Ανεξαρτήτως αν μιλάμε για Champions League η όχι, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα ακολουθούν την ομάδα τους κάθε χρόνο».

Δείτε παρακάτω τα videos και τις φωτογραφίες από την απόβαση των οπαδών του Δικεφάλου σε εκείνο το παιχνίδι:


Τελευταία νέα

Προπονητής στην Αγγλία απολύθηκε λόγω σχέσης με παίκτριά του!

Η γυναικεία ομάδα της Λέστερ απέλυσε τον προπονητή της Γουίλι Κερκ έπειτα από εσωτερική έρευνα κατά την οποία διαπιστώθηκε...

Στην ίδια κατηγορία