Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δεν ξεχνά ο Μουσλίμοβιτς (pic)

Δημοφιλή

Μεγάλη μέρα είναι η σημερινή (26/8) για τον ΠΑΟΚ, αφού σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια και συγκεκριμένα στις 26 Αυγούστου του 2010, γράφτηκε η πιο «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Η ισοπαλία με 1-1 στην παράταση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε ήταν ίσως η πιο γλυκιά της ιστορίας του, αφού με αυτό το αποτέλεσμα ο Δικέφαλος πήρε την πρόκριση στους ομίλους του (τότε νεοσύστατου) UEFA Europa League.

Σε ένα ιστορικό παιχνίδι στο οποίο ο ΠΑΟΚ έπαιζε το 102ο παιχνίδι του στην Ευρώπη, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς άφησε πίσω του τον Λουγκάνο και νίκησε στο 102ο λεπτό του αγώνα τον Βολκάν, σκοράροντας το γκολ που έστειλε τον Δικέφαλο στα ουράνια, αφού σε συνδυασμό με το 1-0 της 19ης Αυγούστου με το γκολ του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε.

«Η μέρα που θα θυμάμαι πάντα σα να ήταν χθες», αναφέρει το post του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο instagram.

Δείτε παρακάτω το post που έκανε το «αλάνι» των οπαδών του ΠΑΟΚ:


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία