Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δεν… έπαθε, αλλά να μάθει!

Δημοφιλή

Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ακόμα, ωστόσο, με βάση την κοινή λογική, αλλά και τις δηλώσεις των προέδρων της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Βασιλακόπουλου και Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, μοιάζει αδύνατο να προκύψουν υποβιβασμοί από τη φετινή χρονιά και έτσι όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στην Basket League.

Ο ΠΑΟΚ βρισκόταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το τέλος της 20ής αγωνιστικής και μπορεί να είχε ελπίδες για να μείνει στην κατηγορία αν δεν είχε προκύψει η πανδημία του κορονοϊού, ωστόσο ακόμα κι αν το πετύχαινε αυτό θα γινόταν με μεγάλη δυσκολία και την τελευταία στιγμή. Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν είναι μια ομάδα που έχει μάθει να μάχεται για την παραμονή και για αυτό τον λόγο στόχος όλων στην ομάδα είναι να αποφύγουν-στον βαθμό που αυτό είναι δυνατόν- τα λάθη του προηγούμενου καλοκαιριού και να παρουσιάσουν μία σαφώς καλύτερη ομάδα.

ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΡΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ…

Πέρυσι, χρειάστηκε να περάσει όλο το καλοκαίρι και να φτάσουμε στις αρχές του Σεπτέμβρη για να ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της Διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την παραίτηση του Μπάνε Πρέλεβιτς την 1η Ιουλίου. Από τότε βέβαια, οι απώλειες είναι αρκετές, καθώς οι μόνοι που έχουν μείνει σταθεροί στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, είναι οι «παλιοί» Αριστοτέλης Καρακούσης και Πολύμερος Κατσιώρας, αλλά και ο εκπρόσωπος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Αντώνης Καρούσης. Το πρώτο που πρέπει να γίνει, λοιπόν, είναι να οριστεί μέσω του Ερασιτέχνη από την στιγμή που δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος, μία νέα διοικητική σύνθεση, όσο το δυνατόν νωρίτερα.

…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ

Από την στιγμή που πέρυσι άργησε βρεθεί άκρη στη διοίκηση, ήταν λογικό να μην υπάρχει καθυστέρηση και στο αγωνιστικό κομμάτι. Τόσο η πρόσληψη του Κώστα Φλεβαράκη, όσο και η στελέχωση του ρόστερ έγιναν πολύ πιο αργά από όσο έπρεπε, καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότερες ομάδες της Basket League είχαν ξεκινήσει προετοιμασία και ο Δικέφαλος ήταν χωρίς προπονητή και με ελάχιστους παίκτες. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με το ότι ήταν η μόνη ομάδα που πάλευε για την παραμονή και έπαιζε στην Ευρώπη, αποδείχθηκε καταστροφικό για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος σε κανένα σημείο της χρονιάς δεν βρήκε ρυθμό, όσες αλλαγές κι αν έκανε σε πάγκο και ρόστερ. Το αν θα μείνει στον πάγκο ο Κώστας Μέξας ή να θα υπάρξει αλλαγή, είναι κάτι που θα αποφασίσει η νέα διοίκηση, ενώ όσον αφορά το ρόστερ, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να δημιουργηθεί από την αρχή, καθώς δεν υπάρχουν ενεργά συμβόλαια.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΣΑΚΕ

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν υποβιβασμοί από τη φετινή Basket League, από την στιγμή που δεν θα ολοκληρωθεί η χρονιά. Από την μεριά της ΕΟΚ, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος τόνισε ότι η Α2 θα δώσει δύο ανόδους, κάτι που σημαίνει ότι σχεδιάζεται πρωτάθλημα με 16 ομάδες, κάτι που με τα οικονομικά προβλήματα που θα προκύψουν από την πανδημία, μοιάζει ανέφικτο.

Από την μεριά του ο ΠΑΟΚ περιμένει να επικυρωθεί η βαθμολογία προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν θα βρεθεί προ κάποιας δυσάρεστης έκπληξης. Αυτό είναι, ίσως και το πρώτο βήμα που πρέπει να γίνει για να αρχίσουν να τρέχουν οι εξελίξεις στον Δικέφαλο, σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα»

Ένα μίνι ευρωπαϊκό απολογισμό για την ομάδα του επιχείρησε στη συνέντευξη Τύπου ο Λουτσέσκου, ο οποίος έστρεψε την προσοχή...

Στην ίδια κατηγορία