Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν χάνει στην Λαμία ο Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Την Πέμπτη (9/2) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Λαμία, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου, έχει το απόλυτο στο γήπεδο της Λαμίας αφού σε τέσσερις αγώνες μετράει ισάριθμες νίκες.

Η πρώτη αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την σεζόν 2017/18, όπου οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με 2-0.

Έντεκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μπίσεσβαρ με μία εξαιρετική ψηλοκρεμαστή πάσα μοίρασε την μπάλα στον Πέλκα, ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Μακ έβγαλε μία σέντρα από τα δεξιά και ο Μαουρίτσιο με μία κεφαλιά-ψαράκι έγραψε το τελικό 2-0.

Την αμέσως επόμενη σεζόν ο Ρουμάνος πήρε ακόμα μία νίκη στην Φθιώτιδα.

Στο 54ο λεπτό ο Πέλκας με μία εκτέλεση φάουλ σημάδεψε τον Βαρέλα, ο οποίος με ένα ωραίο σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Την περσινή σεζόν ο ΠΑΟΚ πήρε ακόμα μία νίκη απέναντι στην Λαμία, με σκορ 2-0.

Στο 37ο λεπτό ο Λέο Ζαμπά βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ένα ψύχραιμο τελείωμα, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 52′, ο Μούργκ εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Μιχαηλίδης με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0.

Μόλις έναν μήνα πριν και στις 7 Ιανουαρίου ο Δικέφαλος πέρασε με άνεση από την Φθιώτιδα με 3-0.

Στο 13ο λεπτό ο Ντάντας εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Νάρεϊ σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Ολιβέιρα, με αποτέλεσμα να πάει στα δίχτυα, για το 1-0.

Στο 27΄ ο Ντάντας βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και δίχως δεύτερη σκέψη σούταρε, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

Το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ ήταν πραγματικά ένα… ποίημα. Πιο συγκεκριμένα οι Κωνσταντέλιας, Αουγκούστο και Νάρεϊ συνεργάστηκαν άψογα από τα αριστερά, με τον Γερμανό εξτρέμ να κάνει το γύρισμα, βρίσκοντας τον Λύρατζη και αυτός πάσαρε στον Ζίβκοβιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.


Τελευταία νέα

Χάνει Κβαρατσχέλια λόγω… Ελλάδας η Νάπολι

Χωρίς τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια θα υποδεχθεί η Νάπολι την Αταλάντα αύριο (30/3-14:30), σε ματς της 30ης αγωνιστικής στη Serie...

Στην ίδια κατηγορία