Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δεν άφησε την ευκαιρία χαμένη

Δημοφιλή

Ο Λευθέρης Τασιούρας διανύει την ένατη χρονιά του στην ακαδημία του ΠΑΟΚ και πριν λίγες ημέρες υπέγραψε το δεύτερο συμβόλαιό του με την ομάδα του Δικεφάλου.

Γεννημένος την 1η Μαρτίου 2004, μεγάλωσε στους Νέους Επιβάτες, για αυτό και σε ηλικία πέντε χρόνων άρχισε να μαθαίνει ποδόσφαιρο στην ακαδημία του ΠΑΟΝΕ. Μετά από τρία χρόνια εντάχθηκε στις υποδομές του Αρη, μέχρι που το καλοκαίρι του 2013, σε ηλικία εννέα χρόνων, έγινε μέλος της ακαδημίας του ΠΑΟΚ.

Στα πρώτα χρόνια ως παίκτης του Δικεφάλου αγωνίζονταν ως δεξί εξτρέμ, αλλά εξελίχτηκε ως δεξί μπακ. Πρωταθλητής με την Κ-15 (αργότερα και με την Κ-17), υπέγραψε το καλοκαίρι του 2019 το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο. Και τη σεζόν που ακολούθησε (19-20) ήταν δεύτερος σε συμμετοχές ως βασικός με την Κ-17, υπολειπόμενος μόνο του Τίτου Κουτεντάκη (20 έναντι 22).

Η περσινή περίοδος ήταν σημαδιακή. Στο ξεκίνημά της ο ύψους 1,73 μ. πλάγιος αμυντικός ενίσχυε την Κ-17, αλλά όταν τα πρωταθλήματα υποδομών επανεκκίνησαν και πάλι προς τα τέλη της άνοιξης, προωθήθηκε στην Κ-19 για να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ, μια και οι Τάχατος και Καλουτσικίδης είχαν παραχωρηθεί δανεικοί σε Τρίκαλα και Νίκη Βόλου αντίστοιχα. Ο Τασιούρας δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, καταγράφοντας επτά συμμετοχές (έξι ως βασικός) ως την ολοκλήρωση της σεζόν, πανηγυρίζοντας στο φινάλε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Και στη φετινή περίοδο είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Μαλεζά, μετρώντας μέχρι τώρα εννέα συμμετοχές. Επιπλέον, τον περασμένο Νοέμβριο είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής νέων για τα παιχνίδια, που έδωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη Ναύπακτο για τα προκριματικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Πριν από λίγες ημέρες κλήθηκε και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, το οποίο έχει ισχύ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024.

Φέτος τελειώνει το Λύκειο, ενώ με τον αθλητισμό ασχολείται κι ο μεγαλύτερος αδελφός του, Βασίλης, ο οποίος είναι αθλητής του βόλεϊ και αγωνίζεται στον Περσέα Περαίας, ομάδα Α2 κατηγορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων»

Τα 98 χρόνια ζωής συμπληρώνει ο ΠΑΟΚ, αφού σαν σήμερα εγκρίθηκε το καταστατικό των «ασπρόμαυρων» από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης...

Στην ίδια κατηγορία