Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β κατάφερε να επικρατήσει επί του Απόλλωνα Πόντου με 2-1 στο Πολύκαστρο του Κιλκίς, για την 3η αγωνιστική της Super League, με τον Δικέφαλο να παίρνει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Στο 37ο λεπτό του αγώνα ο Μπράντονιτς πήρε το ριμπάουντ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και με ένα τρομερό τρομερό σόλο πέρασε τρεις ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και στο τέλος της διαδρομής πλάσαρε τον Πίτκα, για το 1-0.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πανίδης κατέβασε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και έστρωσε την στον Μπράντονιτς, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του αλλά και για τον ίδιο.

Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ. Πιο συγκεκριμένα στο 87′ ο Καλογέρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από φάση διαρκείας, κάνοντας το 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Πάθι, Μουμίν, Φράγκος (62′ Σαμπανίδης), Καλαϊτζίδης (46′ Λαμπίρης), Αμπουντού, Κωστίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης (76′ λ.τ Δαλιανόπουλος), Εσάλο (39′ Αραβίδης), Εσούμα.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Μορικέλι, Μιχαηλίδης (63′ Γιαξής), Κιτσάκης, Τσοπούρογλου, Δαρέλας, Γρόσδης (63′ Νινούα), Μπράντονιτς (72′ Τζίμας), Σπυράκος (46′ Σμυρλής), Χατζηστραβός (46′ λ.τ Μελετίδης), Πανίδης.


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία