Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Conference: Η κλήρωση Παναθηναϊκού και Άρη

Δημοφιλή

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό του UEFA Europa Conference League και ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει, αν προκριθεί της Λέφσκι Σόφιας, τον νικητή του ζευγαριού Βέλεζ (Βοσνία)-Χαμρούν Σπάρτανς (Μάλτα). Η κλήρωση της συγκεκριμένης φάσης είχε τριπλό ελληνικό ενδιαφέρον, αφού πέραν του Δικεφάλου, πιθανούς αντιπάλους έμαθαν και ο Παναθηναϊκός και ο Άρης με την Γκόμελ.

Οι δύο ως ανίσχυροι έπεσαν πάνω σε δυνατές ομάδες με τον Παναθηναϊκό να έχει τη χειρότερη δυνατή κλήρωση, αφού καλείται να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σεντ Ζόζεφς (Γιβραλτάρ) – Σλάβια Πράγας (Τσεχία), ενώ οι «κιτρινόμαυροι», εφόσον ξεπεράσουν το εμπόδιο της Γκόμελ, θα παίξουν με τον νικητή του ζευγαριού Ζίρα (Αζερμπαϊτζάν) – Μάκάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), που έχει προπονητή τον Βλάνταν Ίβιτς.

Και οι δύο θα αγωνιστούν πρώτα εκτός έδρας στις 4 Αυγούστου, με τις ρεβάνς να διεξάγονται στην Ελλάδα στις 11 Αυγούστου.


Τελευταία νέα

Η επιθετική συγκομιδή του ΠΑΟΚ στο Conference League

Η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο Conference League σταμάτησε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τους παίκτες του Δικεφάλου να...

Στην ίδια κατηγορία