Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

«Χρειαζόμαστε κι άλλους παίκτες»

Δημοφιλή

Τις εντυπώσεις του από το φιλικό παιχνίδι με την Αλκμααρ ανέλυσε ο Λουτσέσκου μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι.

«Μου αρέσουν τα παιχνίδια με ολλανδικές ομάδες, γιατί έχουν ένταση, γρήγορο ρυθμό, είναι δυνατά και μπορούν να μας προετοιμάσουν δυνατά για τη συνέχεια» ανέφερε αρχικά, και συνέχισε: ««Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή τα δεδομένα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή, από το γεγονός ότι έρχονται και φεύγουν ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να διαμορφώσουμε το τελικό γκρουπ για τα επίσημα παιχνίδια, θεωρώ ότι το επίπεδο της ομάδας είναι αρκετά καλό. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πολύ για να εμφανιστούμε έτοιμοι. Αυτά τα παιχνίδια δίνουν τη δυνατότητα να δούμε ποδοσφαιριστές σε διαφορετικές θέσεις. Για να δούμε αν έχουν περιθώρια βελτίωσης. Για παράδειγμα ο Τζίμας, είναι εξτρέμ αλλά σε ομάδες που πιέζουν ψηλά, θα έχει ενδιαφέρον στο μέλλον για μπακ, ο Ντάντας έπαιξε ως 10 για να δούμε αν μπορεί να προσφέρει πράγματα εκεί. Έχουμε παίκτες που είναι σε πιο υψηλό επίπεδο καταπόνησης, όπως οι Κουαλιάτα και Σάστρε, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το επίπεδο επιφόρτισης. Ο Κάργας έπαιξε 60 λεπτά γιατί δεν συμμετείχε σε προηγούμενο παιχνίδι, θέλουμε να έρθουν όλοι στο ίδιο επίπεδο».

Για τον Τσόλακ και ότι θα συνεχίσει εκτός ΠΑΟΚ: «Ξέρω ότι θα έρθει ένας στράικερ γρήγορα, στην προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω αν θα προλάβει εδώ. Περιμένω έναν επιθετικό, όπως κι ένα δεκάρι, έναν παίκτη στα άκρα της επίθεσης, χρειαζόμαστε κι άλλους ποδοσφαιριστές».

Τελευταία νέα

Έριξε εξάρα ο ΠΑΟΚ Β

Το πρώτο του φιλικό... ξεμούδιασμα, μετά το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας του στον Βώλακα, αντιμετωπίζοντας το απόγευμα της Κυριακής...

Στην ίδια κατηγορία