Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χώρισαν μανατζερικά οι Βραζιλιάνοι

Δημοφιλή

Ομόσταβλοι ήταν μέχρι πρότινος οι Λέο Ζαμπά και Ντόουγκλας Αουγκούστο, καθώς τους εκπροσωπούσε και τους έφερε στην Ελλάδα η ίδια εταιρία. Εδώ και λίγες μέρες, ο εκπρόσωπος της εταιρίας, που τους έκανε το «προξενιό» με τον ΠΑΟΚ, ο Λέο Κορνατσίνι, έφυγε από την εν λόγω εταιρία και δραστηριοποιείται μόνος του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τα δικαιώματα του Ζαμπά, ο οποίος ανήκει στην συγκεκριμένη εταιρία, αλλά να κρατήσει τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, που είναι δικός του ποδοσφαιριστής.

*Μέσα στην τρελή χαρά είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι! Όχι μόνο γιατί κέρδισε θέση βασικού κι άρχισε να σκοράρει χαρίζοντας βαθμούς στον ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί περιμένει… γεννητούρια. Η σύζυγος του νεαρού Πολωνού περιμένει παιδί κι ο φορ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε τις επισκέψεις σε καταστήματα με… μωρουδιακά.

Ο ΣΕΡΒΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς αξιοποίησε το ρεπό που έδωσε ο Αμπέλ Φερέιρα το περασμένο Σαββατοκύριακο για να ένα ταξίδι αστραπή στη Σερβία για να δει τους φίλους του και την οικογένειά του. Ο Σέρβος τερματοφύλακας δεν έφυγε με άδεια χέρια, αφού πήρε μαζί του και μια μεγάλη σακούλα με φανέλες του ΠΑΟΚ. «Όλοι Παρτιζάνοι είναι, οπότε θα κάνουν θραύση οι φανέλες» έλεγε χαριτολογώντας!

ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΝΑΚΗ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης κάλεσε σε ακρόαση δημοσιογράφο, που συμπτωματικά ασκεί δριμύτατη κριτική στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού και όχι και κάποιους άλλους, που ενδεχομένως είναι πιο σκληροί απέναντι σε άλλες ομάδες και όχι στον Ολυμπιακό. Από τα όσα γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα και καταγράφονται, όπως οι συνεχείς δυσφημιστικές δηλώσεις Θεοδωρίδη, αλλά και καταγεγραμμένες… μπούκες σε αποδυτήρια διαιτητών, ο Υπουργός παρενέβη μόνο για τις… ανακοινώσεις στο ΠΑΟΚ – Άρης. Το 2014 έκανε επερώτηση στη Βουλή, ως βουλευτής Ηρακλείου, για την βαριά τιμωρία του Ηροδότου, για το θάνατο οπαδού του Εθνικού σε επεισόδια και ζητούσε μικρότερες ποινές και πήγε μαζί με τους παράγοντες στην εκδίκαση της υπόθεσης και σήμερα ψέγει την ΕΠΟ και κατάργησε την αφαίρεση βαθμών και διατείνεται ότι καταπολεμά τη βία.

Κάτι δεν κολλάει!

ΠΗΡΕ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς είχε συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Ρόμπερτ Προσινέτσκι και την Τρίτη βρέθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο για την αναμέτρηση της εθνικής μας ομάδας με τη Βοσνία. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός παραχωρήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Αουε, έχοντας καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα της γερμανικής ομάδας, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας.

ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Εχει… παρελθόν στις υποδομές ο Γιώργος Γεωργιάδης, αφού τη σεζόν 2008-2009 είχε καθίσει στον πάγκο της Κ-20, με τεχνικό διευθυντή τον Θόδωρο Ελευθεριάδη. Η πρώτη του δουλειά, πάντως, στον ΠΑΟΚ μετά τον τερματισμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ως υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ, όταν και είχε πραγματοποιήσει ταξίδια και στο εξωτερικό.

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Εννέα γκολ μετράει η ομάδα της Τουλούζ στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του γαλλικού πρωταθλήματος και απ’ αυτά τα μισά έχουν ως «δράστη» τον Ευθύμη Κουλούρη. Στον ΠΑΟΚ έχουν λόγο να παρακολουθούν την πορεία του 23χρονου φορ, μια και διατηρούν ποσοστό από πιθανή μεταπώληση του στο μέλλον.

«ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ» ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ… 

Πέρσι τελείωσε τη σεζόν με επτά γκολ και έντεκα ασίστ. Φέτος, ο Λέο Ζαμπά δεν έχει ανοίξει λογαριασμό σε καμία από αυτές τις κατηγορίες. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός διανύει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος, με αποτέλεσμα να χάσει και τη θέση του στην ενδεκάδα. Και το ερώτημα είναι πότε θα καταφέρει να «αφυπνιστεί»…

*Ούτε λεπτό δεν έχει λείψει ο Χοσέ Κρέσπο από τους δέκα επίσημους αγώνες, που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ από την έναρξη της σεζόν. Ο 32χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει φθάσει συνολικά τις 140 παρουσίες του με τη φανέλα του Δικεφάλου, τη στιγμή που η επόμενη ομάδα στην καριέρα του με τις περισσότερες συμμετοχές ήταν η Πάντοβα με μόλις 43.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία