Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη το Βέροια-ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

O Δικέφαλος θα δώσει ένα τελευταίο φιλικό τεστ πριν την πρεμιέρα της Super League που μετατέθηκε για τις 11 Σεπτεμβρίου.

Αυτό διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (4/9) στη Βέροια κόντρα στην τοπική ομάδα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18.00, και όπως έγινε γνωστό δεν θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη από κάποιο κανάλι ούτε από το PAOK TV.

Η ανακοίνωση της Βέροιας:

«Από την ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ Βέροιας και ΠΑΟΚ.

Γενική είσοδος: 10€

Είσοδος στη Θύρα 2 – VIP μόνο για κατόχους κάρτας διαρκείας σεζόν 2021-2022.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διάθεση καρτών διαρκείας στο επίσημο site της ΠΑΕ.

Τονίζεται ότι σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων για την είσοδο σε όλες τις Θύρες του γηπέδου θα είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης το τελευταίο εξάμηνο. Για την είσοδο ανηλίκων 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Ενώ για τους κάτω των 12 ετών, αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παραμένει εκτός ο Μπάμπα

Υπολογίζοντας εκ νέου στους διεθνείς ποδοσφαιριστές του κατόπιν της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των...

Στην ίδια κατηγορία